Addiction

DSC02607DSC02603 DSC02604 DSC02605  DSC02608 DSC02611 DSC02612 DSC02614

DSC02615

Viikonloppu otetaan ihan rauhallisesti. Ehkä vedetään hokkarit 15 vuoden jälkeen jalkaan ja lähdetään luistelemaan. No, hokkarit kaikkiaan on minulle uusi tuttavuus – eli muilla voi olla hauskaa seuratessa.
Kotona on alkanut tulpaaniaika. Mietinnässä on jälleen muutama juttu ja ehkä vaihdetaan “kaapinpaikkaajälleen”… eli huonekalujen siirtoa. Se saa nimittäin riittää sisustuksen piristämiseksi ja ehkäpä kirppikseltä jotain saa ostaa (alle 5 eur..).

Nurkat on niin täynnä ja olen päättänyt pitää tiukkaa linjaa rahan käytön kanssa – ei yhtään mattoa kynttilää ja tms. Nimittäin reissua pukkaa ja ihanaa sellaista kuukauden päästä!! Ehkä siellä sitten..
Muutenkin mietin, että miten pitkään maltan olla “sisustusostoslakossa”? Yhden ostoksen tein joulukuussa ja se ei ole vielä tullut, mutta siihen saa jäädä:)

Tarvitsen nyt hieman tsemppausta tässä “lakossa”:)!!

This is it – we have come to this – I decided to try to be on a strike and not to buy any interior or decoration things..you need to support me with this.  Some people has holistic addictions  – mine is not smoking or vine..it’s carpets, sofas, pillows…
Now it’s over:) – I promise that I will use only flea markets from now on…
I ordered one thing (but it was before xmas..), so we are not counting that one.

Otherwise it’s been a relaxing weekend and we promised to go skating with kids tomorrow. Last time was for me 15 years ago..
So, have a nice weekend as well you there!!

Kisses XoXo
Kati

Share:

9 Comments

 1. 11.1.2015 / 11:57

  Aijai, ihania kuvia jälleen. Tsemppiä ostoslakkoon, sitä varmasti tarvitaan :). Leppoisaa sunnuntaipäivää!

  • 11.1.2015 / 14:34

   Kiitos Tarja – todellakin tarvitaan lakkoa ja ihan tässä jo yksi päivä on lokoisasti mennyt..;) Samoin sinulle ihanaa sunnuntaipäivää!

 2. Tuija
  10.1.2015 / 21:53

  Ole varovainen hokkareissa! Omillani meinasin vetäistä selälleni. Nykyisin käytän huippuhyviä pehmustettuja, lämpimiä luistimia, joilla mukava taittaa matkaa. Alin terä on hiottu pois. Hyviä jäitä odotellen. Viimeksi liian muhkurainen. Hirvitti. Sisustuspaastoilemisiin! Tuija

  • 11.1.2015 / 14:35

   Moi Tuija,
   Ollaan varovaisia ja yritän muiluttaa itseni vaikka kävelylle luistelun sijaan..
   Terkut sinne!!

 3. 10.1.2015 / 18:25

  Ihania yksityiskohtia <3
  Mäkin olen yrittänyt olla ostamatta sisustusjuttuja ja säästää rahaa kesälomaa varten. Olisi ihanaa päästä koko perhe esim. Kreikkaan alku kesästä.
  Tsemppiä Kati -shoppailet sit matkalla 🙂
  Ihanaa lauantai iltaa koko perheelle.

  • 11.1.2015 / 14:36

   Kiitos Sanna! Meillä on pari ihanaa piiiiiitkääää reissua tulossa. Toinen lasten kera ja toinen ilman lapsia (jesjesjes) kahdestaan miehen kanssa<3!!
   Joten on motivaatio kohdillaan nyt!
   Tsemmpia sinne!!
   T,Kati

 4. 10.1.2015 / 15:42

  Onpa ihana tuo seinämaalin sävy! Mikä mahtaa olla nimeltään? Meillä meni olkkarin maalaus ihan mönkään, kun ei valittu maalia oikeassa valaistuksessa.. Valot asennettiin vasta maalauksen jälkeen.. Tyypillinen virhe mutta kun aika loppui kesken.. Täytyy nyt maalata uudelleen ennen kuin laitetaan jalkalistat paikalleen.. Kauniita kuvia muuten ja ihana koti, täytyykin lisätä lukulistalle! 🙂

  • 10.1.2015 / 16:34

   Moikka
   Ja kiitos:)
   Tämä on hyvinhyvinhyvin vaalea harmaa, hieman ruskea harmaa (ihan aavistuksen). Nyt jos maalaisin uudelleen seinät – kuten aiommekin, niin maalaisin ne sävyllä “paperi”, joka löytyy tikkurilan kaunis koti sarjasta. Tai sitten ihan asteen tummemmalla. Muutenkin vinkkinä, jos haluat puhdasta harmaata ja ei siniseen/punaiseen taipuvaa, niin katso sävy Tikkurilan Progrey sarjasta. Ne sävyt ovat puhtaita harmaita eri syvyys- ja tummuusasteita. Suosittelen aina hieman vaaleanpaa, koska on kyse isoista pinnoista (tumma kaatuu päälle) ja Suomessa on aika pimeää pitkään. Muutenkin asteen vaaleampi on muuntautumiskykyisempi, jos sisustusmaku muuttuu.
   Kiitos Kommentistasi ja Kiva, jos jäät seuraamaan!
   T,Kati

   • 18.1.2015 / 20:42

    Kiitos!! Paperin-valkoista meillä onkin monella seinällä, hyvä ja varma.. Ja yksi tosi hyvä oli Tikkurilan väreistä “hohkakivi”, sitä meillä on yhden korkean tilankin seinällä.. Hyvä vinkki nuo pro greyt, en tiennytkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram