Basket Mania…

Home

Mrs Jones

Mrs Jones4

Mrs Jones2-horz

Mrs Jones1

Ihana kaunis Sunnuntai päivä! Kotona varsin rauhallista, koska 2/3 osaa on reissun päällä, yksi lapsi leikkii, 3-v päiväunilla ja itse loikolen hieman kuumeisena joko tuossa alakerran soffalla tai sängyssä. Kuitenkin pienessä valmiustilassa pitää olla koko ajan 3-vuotiaan kanssa, siispä ihan ei voi nukkuakkaan. Mutta hyvin menee. Olen siitä erikoinen kuumeilija, että kuumetta pitää olla lähes 40 astetta ennen kuin olen täysin pois pelistä.

Ja sitten asiaan 🙂 (vai onko mitenkään tärkeää edes…).. Rakastan koreja, melkein kaikelle on meidän taloudessa kori: leivät, aterimet, kauhat, saippuat, vaatteet, tyynyt, päiväperitto..Name it?! Käväisin taannoin ihanan Jonnan alias Mrs Jonesin kaupalla Haukilahdessa. Kauppa oli pullollaan kaikkea syysihanaa, mutta minä iskin silmäni tähän koriin..luonnollisesti!! Kori on Kikoi -mallistoa ja ihastuin myös konjankinvärisellä nahalla viimeistellyyn versioon,… oli vaikea valita, mutta tämän päädyin ostamaan. Kannattaa käydä tsekkaan Mrs Jonesin kaupalla, koska nämä on todella hienoja ja eettesesti valmistettuja tuotteita!! Ja koko on juuri oikea:)

Kori sopii oikein hyvin meidän “koriperheeseen”… (mieskään ei voi olla erimieltä..)..

Mutta sellainen juttu vielä, että Jonna “Mrs Jones” pakkasi minulle mukaan yllätyskassin!

Jos luulette, että se on minulle, niin ei….ja saan avata sen viikon päästä! Koska silloin tehdään arvonta Mrs Jones-hengessä ja kurkistetaan, mitä kassissa on.

Ihana juttu muuten, että Mrs Jones avaa liikkeen Helsingin keskustaan lokakuun alussa. Kannattaa siis seurata Mrs Jonesin  FB-sivuja,  josta näet mitä tapahtuu ja milloin!

Mutta täältä sohvaperunalta terkkuja ja mukavaa alkavaa viikkoa! Kiitos kaikille ihanista kivoista kommenteista,jota olette jättäneet!

You Make My Day Always!! <3

P&L

k

Ja käykää klikkaileen tuohon ihanaan Parolan Rottinkin arvontaan blogissani!! Muistuttelen kyllästymiseenne asti:) Viikon päästä arvotaan!!

8 Comments

 1. 11.9.2015 / 22:46

  Kori sopii miljööseen 🙂 .. rakastan ylläreitä , varsinkin kasseissa :))

 2. 10.9.2015 / 16:37

  Bongasin tuon ihanan värikkään maton Instagramissa, sopii ihan täydellisesti vaaleaan kotiin! Itse olen yrittänyt etsiä olohuoneeseen jotain vähän värikkäämpää ja pehmeämpää mattoa, mutta kaikki näyttää olevan liian punaisia tai liian kalliita 😀

 3. 6.9.2015 / 18:50

  Hei mahtavaa! En tiennytkään, että Mrs Jones avaa putiikin Helsinkiin 🙂 Hieno juttu! Sinne siis heti avajaisiin tai ainakin heti sen jälkeen 🙂

  • Kati
   Kirjoittaja
   8.9.2015 / 19:35

   Siis todellakin hyvä uutinen kaikille, jotka eivät ehdi tai pääse Haukilahden kaupalle! Aivan tosi kivoja juttja on putiikkiin tulossa:)

 4. 6.9.2015 / 18:12

  Eikö se kuumeilu vieläkään loppunut siellä, voihan höh!
  Jee lisää arvontoja, tykkään, tykkään ja tykkään.
  Rauhallista sunnuntai-iltaa!

  • Kati
   Kirjoittaja
   8.9.2015 / 19:34

   Arvontaa on tulossa joo:)
   Kiitos<3

  • Kati
   Kirjoittaja
   8.9.2015 / 19:33

   Niin on – molemmat:)!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *