Flashbacks – Takautumia..

Tiistain pikamoikat!
Edelleen sairastuvalla, mutta nyt tiedetään vaivan syy ja hoitoa saadaan.

Tänään vähän enemmän mietintää ja tekstiä.

Kaivelin kamerani muistia ja löysin vanhoja kuvia muutaman vuuoden takaa tänne näytille. En ole nimittäin tuhonnut yhtään ainutta ottaamaani kuvaa koskaan, like ever … Kuvia on siis muutaimia tallessa:)
Jännää miettiä ja huomata, miten se oma tyyli hakee paikkaansa ja ei varmaan ole löytynyt vieläkään. Ja totta puhuaksenii, en tiedä pitääkö sen löytyä? Joku tiety linja tietystin on olemassa, mutta tavaroiden määrä/väri voi muuttua.

Ihminen muuttuu, mieli muuttuu ja välillä voi olla romattisempaa viehätystä olemassa ja välillä taas haetaan yksinkertaista.  Sehän se on tämä sisustamisen ihanuus sekä juttu, mutta toki tyylin muutos kerralla kirpaisee, joillakin on varaa siihen – minulla ei:)  Olen myös nähnyt toisaalta, miten joku koti muuttaa kokonaan sisustuksen suuntaa kerran vuodessa. Toki siis näin voi tehdä jos on tarmoa ja ligviditeetit kunnossa.

Sen tiedän, että täysin modernia sisustussuunnan omavaa sisustajaa minusta ei tule. Ihastelen kuitenkin niitäkin koteja täällä blogimaailmassa. Ehkäpä vallalla meillä on sellainen hieman boheemiin päin kääntyvä tyyli tällä hetkellä; etnistä, vintagea, kirppistä ja tavaroita, joilla on elämä. Välillä kierrätetään myös kavereiden kesken ja yllättäin puolen vuoden päästä “oma vanha matto onkin uusi”.

Kotimme tyyliä määrää ennen kaikkea  yksi iso juttu, jota ei voi unohtaa: LAPSET!

Joten hyvästi valkoinen sohva! Koska en jaksa panikoida jokaista tahraa ja kieltää elämää sohvalla koko ajan, olen taipunut tiettyihin juttuihin. Voin siis sanoa kehittyneeni…

Olen huomannut kehityksenä itsessäni, että voin olla laittamatta mattoja sellaisiin paikkoihin, joissa ne eivät pysy puhtaana.  Kuten ruokapöydän alunen tai keittiö ja en kyllä käsitä, kenellä normiperheellä pysyy matto ruokapöydän alla puhtaana(?). Saa kertoa vinkit!

Toinen kehitysjuttu, minkä olen huomannut itsessäni on se, etten lähden enää niin “helposti” kuumintahottia sisustusjuttuihin mukaan. Alan olla aika järkevä hankinnoissani. Kolmas kehitysasia on se, että osaan luopua tavaroista, jotka eivät ole tärkeitä tai eivät toimi meillä. Jos joku muu antaa kivalle tavaralle kodin, niin mikäs sen mukavampaa. Ja tiedättekö, ne tavarat jotka meillä eivät liiku

Mites teillä – muuttuuko mieli ja näkyykö miten?
Tästä  saakin hyvän aasin sillan – pian pukkaa Blobbista taas ja muutamia mattoja,  purkkeja yms tarjolla.

DSC00314

DSC00190 DSC01333 DSC00617 DSC00096

DSC00613

I found myself digging the old camera memory. So these pictures above are taken  approx. two- four years ago. Same house and different styles – what it is that drives me 🙂 Also is interesting to see how the own style has been seeking the form – and it’s still seeking as you see.. Does it has to be ready anyway. Maybe that is the thing:)
Now have a nice week – we are trying tackle the flu!

Ihanaa viikkoa!

K

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram