From Paris to New York

_DSC0600 _DSC0568 _DSC0569 _DSC0599 _DSC0577 _DSC0600 _DSC0555

Viikonloppukuvia:) ja fiiliksiä. Aurinko paistaa yhä vahvemmin ja lämpimämmin. Enää pieni hetki kesään..

Sain lauantainakannettua kotiin odottamani taulut – David Ehrenstråhlen 2015 Guide de la ville Paris & Monumental Guide to New York. Posterit hankin Tukholman reissulla NK tavaratalon sisustusosastolta,joka meinasi viedä minut vararikkoon…

Näihin julisteisiin ei löydy valmiita kehyksiä Ikeasta tai muualta, vaan ihan kehystämöön vein ja todella kaunista jälkeä teki Raamidaami Hämeenlinnassa. Valitsin ihan simppelit mustat ohuet puukehykset ilman paspaa – ei ollut mielestäni tarpeen.

Nyt kun alakerran seinät on pakkeloitu ja maalattu uudelleen, on ns. tyhjän seinän kammo… Tulee todella tarkoin mietittyä mitä ja millaista laittaa seinälle. Pidän niin tuosta valkoisesta kalkkimaalipinnasta ja en halua rikkoa sen pintaa mitenkään. Joten nämä saavat toistaiseksi riittää:)..tai katsotaan nyt.

Tuleva viikko on kiireinen ja olen hetken “yh:na”, joten kiirusta pitää työn ja kodin välimaastossa. Eiköhän tästäkin taas selvitä ja pitää ottaa omaa aikaa öisin. .. nukkua ehtii myöhemmin.

Toivottelen teille kuitenkin oikein rentoa viikkoa! Tästä se taas lähtee ja mielenkiintoinen viikko on tulossa kaikin puolin!

Muistutan taas tuosta edellisen postaukseni Arvonnasta – sinne pääset tästä klikkaamalla!

Aina kannattaa osallistua!!

Very nice weekend behind and nice week ahead! I finally got these two new piece of arts from framing shop. The posters are from NK (Stocholm ) and byDavid Ehrenstråhlen 2015 Guide de la ville Paris & Monumental Guide to New York! I love them!

 

Peace & Love

K

Share:

2 Comments

 1. 20.4.2015 / 21:58

  Kauniita kuvia olet ottanut ja tuo New York juliste on kyllä upea! Olisikohan tuollaista Atlantasta ?? Täytyypä käydä kurkkimassa 🙂

  • 21.4.2015 / 14:44

   Moikka:)
   Kiitos!
   Enpäs tiedä onko Altantasta, mutta ainakin Artilleriet.se myy näitä. Ja tietysti tuo NK (tukholman stocca). Meinasin seota siellä sisustusosastolla, mutta onneksi ei voinut ihan kaikkeen keskittyä, kun 2,5 herra pyöri jaloissa:)
   Terkuin,K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram