Ghost

DSC02669 DSC02684 DSC02689 DSC02686 DSC02681 DSC02691 DSC02677 DSC02672 DSC02671 DSC02670

Kuvia, hetkiä, kävelen sohvan ja keittiön väliä.

Olo on katujyrän alle jääneellä ja yhtään lausetta ei pysty aloittamaan ilman kamalaa yskimistä.

Kyllä tämä tästä. Sisulla eteenpäin. Tiedän, että käytännössä olisi pitänyt levätä, mutta tähän aikaan vuodesta sairasloma on vain mahdoton yhtälö töiden kannalta.

Näytän haamulta, joka vaeltelee ympäri taloa. Naama on harmaa ja hiukset kamalat – ja taidan itseasiassa haista aika pahalle. “Itsehuolto” sijoittuu yön tunneille, kun pienin on untenmailla.

Nyt sain pienen hetken itselleni (15min), kun isoveli viihdyttää pienintä – pientä palkkiota vastaan kylläkin ja aikamoisen neuvottelun jälkeen …(lue ei anneta vaihtoehtoja). Kun itse sairastaa, niin eihän 2,5 v ymmärrä moista, vaan perässä täytyy mennä.

Mukavaa Viikonloppua Kaikille Sinne!

The feeling is now like I've been under big roller. Working 10h per day and coughing like a horse (do not know if horses are coughing..and how loud..)
 I'm wondering like a ghost across the house - between the couch and kitchen. So I do hesitate to show any pictures about myself - face is gray, hair is one big mess and I think the odor is not the best... Kids do not understand that mom is not in the best shape now. You just have to go on..
But maybe I will survive - these little stolen moments are worth of gold.

Have a Beatiful Weekend.
Kisses XoXo

Kati

Share:

4 Comments

 1. 24.1.2015 / 09:36

  Toivottavasti tauti hellittää pian <3
  Mä muistan kun meidän neiti oli 9kk ja esikoinen 3,5.v. -sairastuttiin miehen kanssa kummatkin samaan aikaan norovirukseen. Omat vanhempani asuivat vielä silloin Espanjassa ja miehen kaukana. Joten oli ihan kamalaa. Puuha Pete pauhasi dvd:ltä taukoamatta, joka piti esikoisen melko hyvin kiusaamasta siskoaan. Siitäkin selvittiin -mutta kauheaa se oli.
  Voima halauksia 🙂

  • 24.1.2015 / 11:33

   Hei,
   Meillä oli sama norovirus episodi, kun eskoinen oli taapero. Miehen kanssa vuorotellen hoidettiin; kun toinen yrjösi, toinen makasi lattialla vauvan vieress. Sitten vaihdettiin paikkaa. Tuota ei ihan hevillä unohda . Nyt ei vaan apuja ole. Joten on pakko miettiä jotain fundamentaalista muutosta tilanteen ratkaisemiseksi. Terkut sinne!

  • 24.1.2015 / 11:29

   Kiitos❤ . Pääsisi edes alkuun paranemisessa. Eiköhän se tästä.
   Terkut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram