Green Body

Green Body Alanya 6Green Body AlanyaGreen Body Alanya 9Green Body Alanya 3Green Body Alanya 8

Eräs hienoimmista pikku liikeistä, joissa olen käynyt sijaitseen Alanyassa. Tämä paikka on aromaterapia kauppa ja hoitola Green BodyVarmaan monelle paikkassa usein käyneelle tuttu, mutta itse kävin siellä nyt ensikertaa.

Paikka sijaitsee kiireisen basaarialueen sydämmessä ja ei uskoisi tätä, kun astuu kauppaan sisälle. Siellä kaikki äänet katoavat ja kiireinenkin ihminen rauhoittuu.  Tila, ihmiset ja tunnelma on todella rauhoittava.

Green Bodysta saa omistajan itse tekemiä saippuoita, aromaterapia öljyjä, Hamampyyhkeitä ja -kintaita. He myös mielellään opastavat ja antavat neuvoja, mitä tuotteita kannattaa ja ei kannata käyttää. Myöskin oli jännittävää, kun he pystyivät täysin lukemaan mitä olin  laittanut iholleni. Näin, että omistajat olivat todella raikkaita, hyvin hoidetun näköisiä, joten oli helppoa uskoa tuotteisiin.

Itse ostin neljä Haman kuorintakinnasta ja en ole koskaan mitään niin hyvää kuorintaa käyttänyt. Mieheni pitää myös ja hän vannoo timjamisaippuan nimeen. Timjamista tehty saippua on hieman antibakteerinen ja puhditaa esimerkisi kasvot todella hyvin. JA se tuoksu…<3 Saippuan öljyt jättävät ihon todella ihanaksi. Ei siis ole ihme, jos omistajaa sanotaan maailman parhaaksi saippuan tekijäksi! Kaikki tuotteet ovat täysin ekologisia ja myrkyttömiä.
Kuvat eivät tee oikeutta paikalle ja valotuksen säätämisen kanssa oli hieman “säätöä”, koska osa kauppaa oli suojattu valolta (yritä nyt siinä räpsiä holistisesi).. Suurin osa liikkeestä sijaitsee kellarikerroksessa, jossa kaikki saippuat ja öljyt ovat suojassa auringolta. Joten jos koskaan eksytte matkoillanne Alanyaan, niin tämä paikka on tärppi:)

Itselleni se on ainakin!!

3 Comments

 1. Helinä
  17.7.2019 / 13:58

  Alanya on aivan ihana paikka! Siellä on tullut käytyä niin monesti eikä siihen vaan kyllästy.. Ihania paikkoja, halpaa, hyvää ruokaa lähes kaikkialla, lämpö, meri, ystävällisiä ihmisiä ja vaikka mitä muuta!Ehkä ainoa miinus nyt toukokuussa kun käytiin alanyassa niin myyjät olivat todella päälekäyviä ja agressiivisia.. En sitten tiedä johtuiko siitä kun kausi vasta alkamassa silloin vai mikä oli, mutta siitä jäi huono maku suuhun.. Pikku vinkki kaikille; Älkää ostako kadulta mitään retkiä! Pelkkää huijausta se! Meiltä viety rahat niin monesti eikä koko retkeä ole edes tapahtunut! Ollaan sitten viimeiset 2v varattu retkemme https://fi.alanyadailytrip.com/ kätevää ja helppoa valita itse netistä kaikki!

 2. 14.8.2015 / 16:30

  Voi vitsi miten ihana hyllyllinen saippuoita! Käsintehdyt tuoksusaippuat on niin <3

 3. 13.8.2015 / 22:45

  Mä aina kannan Marokosta noita kuorintakintaita tänne Suomeen. Ne on tosi hyviä ja tekee ihonkin pehmeäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram