HAVI’S Home

Kaupallinen Yhteistyö Havi’s

Heissan!

Ihanaa, kun viikonloppu on jälleen edessä ja voi vaan oleskella – tai mitä se oleskelu tarkoittaakaan.

Mutta minäpä tulin ihan iloissani kertomaan, että olin enemmän kuin innoissani päästessäni kokeilemaan HAVI’S kevätmallistoa. HAVI’S Oy 1829 AB on uusi suomalainen, tunnelmallinen ja kaunis Lifestyle tuoteperhe, jossa korostuvat kauniit pehmeät sävyt niin tekstiilien kuoseissa kuin kynttilöissäkin.

HAVI’S tuoteisiin on tullut kevään myötä ihanat HAVI’S Lucky Clover suihkusaippua ja vartalovoide. Molemmat on valmistettu Suomessa ja ovat puhtaasti luonnontuotteita. Etenkin vartalovoiteen tuoksu on aivan ihana apilaniittyjen tuulahdus ja se myös imeytyy nopeasti jättäen kivan pehmeän tunteen iholle. Aivan huippuja molemmat! Lisäksi kuvissa näkyvät sinivalkoiset HAVI’S Indigo Hamam kylpy- ja kasvopyyhkeet. Etenkin kylpypyyhe on ihanan iso, johon voi kietoutua!

HAVI’S kevättuotteiden suosikkini taitaa olla HAVI’S Indigo Flower kuosi, jota löytyy niin kattaukseen, mutta myös keittiötekstiileihin. Olen hieman hurahtanut sinivalkoiseen, etenkin keramiikassa..mutta nyt myös kattauksessa ja sisustuksessa.

HAVI’S on ajaton, tyylikäs, skandinaavinen tuoteperhe ja sopii jokaiseen kotiin tuomaan niin tunnelmaa sekä pientä luksusta arkeen. HAVI’S tuotemalliston suunnittelijoita ovat Elsa Vilen ja Nora Hellberg.  Tuotemallistoon kuuluu etenkin kynttilät, mutta niiden lisäksi lifestyle-konsepti tulee täydentymään erilaisilla kodin- ja sisustustuotteilla.

Indigo Garden – tyyny on aivan ihana!! Olen ollut aina hieman arka “kukkatyynyille”, mutta tämä kuvio on jotenkin niin täydellinen. Nyt en luovu siitä millään. Tyynyjen kangas on muuten todella jämäkkää kudottua puuvillaa, joten ne pysyvät ryhdikkäinä hyvin. Tänään oli muutenkin niin harmaa päivä, joten sytyttelin kynttilöitä pöydille. Tunnelmasta tuli niin herkullinen ja kynttilät keväisine väreineen sopii tähän hetkeen. HAVI’S kynttilöistä löytyy muuten tuo pöydällä näkyvä kaunis Indigo – lasilyhty, jonka tuoksu sopii hyvin myös tuoksuherkille.

Jotenkin olen nyt ihan rakastunut tähän HAVI’S Home tuotteisiin oikein toisissani! Lisäksi iso bonus on, että kyseessä suomalainen Lifestyle-konsepti ja todella laadukkaat tuotteet. Kannattaa käydä kurkkaamassa HAVI’S tuotteista lisää verkkosivuilta ja lukaista tarina, mistä kaikki on lähtenyt. Tuotteita saa mm. Sokos tavarataloista ja myös pienistä lifestyle- sekä sisustusputiikeista. Kannattaa käydä ihastumassa!

Ihanan tunnelmallista viikonloppua kaikille!

K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram