Home Office

Hello,

Laiskaakin laiskempi sunnuntai, tai oikeastaan koko viikonloppu. Sää on vaihdellut ulkona ja ei ole ollut oikein mitään fiilistäkään lähteä ulkoilemaan, ehkä vielä pikkuinen lenkki illalla.. voittaako Netflix vai lenkkitossut..??

DSC02583 DSC02584 DSC02585 DSC02586 DSC02587 DSC02591 DSC02592 DSC02594 DSC02597

Olen kotona yrittänyt jotain kuitenkin tehdä. Sain siivottua kotitoimiston siihen malliin, että siitä voi jälleen ottaa kuvaa ja pitää jopa ovea auki.  Tänne huoneeseen tulee helposti vietyä piloon kaikki ylimääräinen, joten se alkoi olla joulun jäljiltä aika kaaosmainen.

 Huoneemme on aika ongelmallinen sisustaa, joten raivasin kaiken ylimääräisen pois. Koska ko. huone toimii myös vieramajoituksena, on siellä oltava sängy. Inhoan tuota “putkisänkyhässäkkää” – mutta saa nyt mennä noin.
Joulupukki toi minulle uudet musavehkeet, joten niillekin löytyi vihdoin paikka. Niitä on kyllä tullut testailtuakin..perhe kiittää, kun äiti luuleen olevan Sarah Brightman..

Nyt on taas kiva tehdä töitä, kun huoneeseen ei enää tarvitse raivata ensin tietä. Jossain kohti täytyy sijoittaa parempaan pöytään ja tuoliin. Aika tärkeä asia, kun istuu kuitenkin yli kahdeksan tuntia ja selkä huutaa tämän jälkeen hoosiannaa.

Muuten, jos joku fiksu “virherpeukalo” tietää, että mitä tuollaiselle “sikiävälle” kaktukselle pitää tehdä, niin neuvoja otetaan vastaan. Vai onko toi joku tauti? Jostain syystä kaktukset  ovat ainoita kukkasia, jotka meillä selviää – tämäkin yksilö taitaa olla ainakin seitsemän vuotta vanha.

Nyt kohti arkea ja tulevaa viikkoa!

Mukavaa viikkoa ja työviikon alkua myös !!

So lazy Sunday and actually, the whole weekend has been “do not dare to do anyting-theme”.  Well, I might have done someting – our home office room needed a face lift by taking away all extra things. Now it’s little more spacious – even the cat likes it:)
But, what to do with the “pregnant” cactus – advice needed:)

Kati

DSC02582

Share:

3 Comments

  1. 10.1.2015 / 13:52

    Minunkin silmät kiinnittyi heti tuohon rulokaappiin ja ihana kissa!

  2. Tuija
    7.1.2015 / 21:03

    Upea rulokaappi ja viihtyisä miljöö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram