Ihan täydellinen!

_DSC0747 _DSC0733 _DSC0736 _DSC0752

_DSC0731 _DSC0728 _DSC0749

_DSC0738

Heips,

Elämä viikonlopun jälkeen on lähtenyt käyntiin ja ei nyt ihan kauheita vaikeuksia ole ollut asettua arkeen. Juhlat on juhlittu ja nyt taas normitouhuihin.

Sain siivottua koko talon viikonlopun menojen jäljiltä ja katsokaas, kun on nätti matto keittiössä. Aiemmin siinä oli itämainen matto, mutta raaskinut pilata kaunista Kelim mattoani mustikkasoppaan, joten tarvin tilalle hiema helpomman vaihtoehdon. Sehän tuli sitten eteen vähän niinkuin itsestään…

Käyn lähes päivittäin töisssä Helsingissä ja kun pysähdyin tankkaamaan Nurmijärven Myllykukkoon, niin silmäni osuivat siellä Room Decon ikkunaan … ja niin siinä kävi, että sain tilattua itselleni maton..jonka muuten sain tosi sukkelaan. Matto on muovia ja Svaneforsin mallistoa. Ulkonäöltään hieman räsymattomainen, mutta ei liikaa ja juuri oikean kokoinen tilaan leveydeltää sekä pituudeltaan. Mahtava pitää puhtaana!!

Lisäksi  putiikin palvelu oli mitä ihanin!!  Kannattaa siis poiketa matkalla tai ihan suunnata käymään!

Myös muita juttuja on tullut hankittua ja olen ollut noihin Anno “vohvelipyyhkeisiin” tyytyväinen.. lähes koukuttunut! Mielestäni suht edulliset ja “pesepidä” kategoriaa. Olen vaan pesun jälkeen mankeloinut nopsaa, niin näyttävät jotenkin sievältä…:)

Tästä sitten viikkoa eteenpäin!! Viikonloppuna tiedossa kivaa ja kuten tuosta vasemmasta sivupalkista näkyy, olen TAAS Indiedays Inspiration puolella, kuten olin jo edellisen “bloggerpohjan ja nimen” aikana. Halusin muuttaa pohjaa ja ajatusta, joten nyt sitten sielläkin uuden ilmeen kera.  Edelleen löytyy myös tuolta Instasta pikapäivityksiäkin.

Mutta näillä mennään ja mukavaa viikkoa!

P&L

K

5 Comments

 1. 19.5.2015 / 22:51

  Ihania kuvia!:) Lähikuvat tuovat kauniisti pintojen struktuurit esille.:) Muovimatto voisikin olla toimiva myös ruokapöydän alla. Tuossa on niin hyvät harmaan sävyt.

  • 24.5.2015 / 07:27

   Kiitos Taina!
   Tosiaan on olisi järkevä ruokapöydän alla, mutta sen suhteen olen luovuttanut jo… et todella usko sitä ruoan määrää lattialla ruokailun jälkeen:) Pitäisi kai hankkia koira, kun noi kissat ei niistä perusta:)
   Ja tää matto on aivan ihana – helppo kuin mikä!

 2. 19.5.2015 / 22:21

  Vohvelipyyhkeet ovat ihanat! Minulta löytyy yksi sellainen, jota tosin en ole vielä raaskinut käyttää..on koristeena 🙂 HAh!

  • 24.5.2015 / 07:25

   Heh! Minunkin pitää välillä kiljua pojille, ettei “heti” sotkettaisi mamman puhtaita pyyhkeitä kuraan ja että kädet voisi pestä paremmin:) Mutta elämää varten nämä on tehty ja hyvin lika pesukoneessa lähteen !
   Nää on ihan ykköset meillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram