“INTERIOR CAT”

“Siis onks mun harja hyvin”


Hra Eemil sattui tänään olemaan sillä tuulella, että saatiin muutama kuva. Hän on hieman kärttyinen eilisestä suihkusta ja kynsien leikkauksesta, trimmauksesta.. – ei siis sovi hänen korkeudelleen laisinkaan….
Hän todella tietää oman arvonsa ja pitää sen. Luontentaan hän on mitä ihanin. Lapset saavat laittaa vaikka solmuun, ei hän näytä hampaita tai kynsiä. Jos meno menee kovaksi, niin katsoon hän parhaaksi lähteä jonnekkin, mistä sitten kömpii rauhan ollessa taas maassa. 
Herra on nyt hieman yli 6kk ja painoa on noin 5kg (kasvaa noin 10kg). Rodultaan hänet jo varmasti kaikki tunnistaa Ragdolliksi säihkyvine sinisilmineen.
Useat ovat minulle sanoneet, :” että olet sitten ottanut sisustukseen sopivan kissan…”. No hassulta se näyttää, kun ei erotu sohvatyynyistä tai lampaantaljan keskeltä. Ei todellakaan ole ollut valinnan peruste:)
Eemil tuli meille aika pikaisella aikataululla. Olimme päättäneet, että joku kisu otetaan (ragdollia kuitenkin mietimme aluksi) ja etsimme sekä kyselimme kaikkia mahdollisia pentuja yli puolivuotta – mistää ei tärpännyt, koska kaikkiin pentuihin oli niin pitkä jono. Näin kerran kissan pennun olevan vailla sijoituskotia ja paria päivää myöhemmin mirri olikin jo meillä. Kaikki tapahtui tosi nopsaa ja miten ihana tuo otus onkaan ollut. Yllätys oli myös se, miten hieno yksilö luonteensa lisäksi siitä tulee.
Tänään Eemil “sisustuskissa” lähtee ensimmäiselle ulkomaan matkalle – Tallinnaan näyttelyyn kasvattajan kera. Siis ihan risteileen..
Kotona odottaakin ylläri, kun hän saapuu kotiin sunnuntaina – nimmittäin samalta kasvattajalta saamme “Penny” tytön tänään. Tyttö saa vähän totutella meidän menoon ilman Emppuan ensin.:)

Tällaista kissamaista viikonloppua teille!
Terkuin,

Kati
Share:

2 Comments

  1. 15.8.2014 / 07:57

    Ihana murunen! Katse on intensiivinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram