Jotain Uutta 2020

Tammikuu 2020! Hiphei! Vihdoin päästiin irti tuosta viime vuodesta ja en ole siitä yhtään pahoillani!! Uusi aika ja uudet kujeet, sekä jotain uutta! Hyvää energiaa ja erillaisia toiveita, sekä alkuja. Toiveita/lupauksia en uudelle vuodelle tehnyt, vaan lähinnä päätöksiä ajatuksella “en enää ikinä”. Sellaisia, jotka eivät liity ruokaan, vaan henkiseen hyvin vointiin poissulkien sellaiset tekijät (jopa ihmiset), jotka vaan ei ole hyväksi. Siinä ei minusta ole mitään vikaa. Se on ihan ok. Mennyttä ei voi haudata tai saada näkymättömäksi, mutta se on kauempana ja on helpompi katsoa eteenpäin. Eihän tässä muu auta.

Alkuvuosi on ollut omituisen reipas, paljon vauhdikkaampi kuin oletin ja se on tuntunut oikein hyvältä. Tämä elämä ja sen tahti sopii tähän aikaan nyt oikein hyvin. Itsenäisyys ja yrittäjyys tietysti pelottivat, mutta kaikki on soljunut hyvin ja jos ei solju, niin en kammoa paluuta palkoilliseksi. Hyvällä tahdilla siis kohti kevättä!

Eteenpäin on kuitenkin menty, niin tunnetasolla kuin Issulan remontissa (millä on ollut iso voima tuohon tunnetasoon..). Miehenikin eilen totesi, että olisikohan uusi kylpyhuoneemme valmis jos pääsiäisenä….totesin, että kyllä se sitten joskus on ja jonain pääsiäisenä. Kiirettä kun ei enää ole!

Issulan Remontti

Kylppäri, tuleva siis, on hieman ottanut valmistumiselta aikaa. Joulu vedettiin henkeä ja kaikkea ei jaksanut tehdä. Kylppäri tulee olemaan yhdistelmä suihkua-, wc-, ja kodinhoitohuonetilaa. Tärkeintä on ollut pitää funktionaalisuus pääpointtina suunnittelussa, johon nivoutuu esteettisyys. En enää usko, että iso kodari on siunaus, vaan se miten ja mitä toimintoja on suunniteltu siellä olevan. Täytyy saada toiminnallisuutta!

Olen huomannut, että tilanpuutteen vuoksi nytkin meillä homma toimii kohtuullisesti ja pyykkihuolto pelaa. Eli siis jos homma ei toimi, niin kyse on paremminkin järjestelmän puutteesta. Tämän vuoksi puntaroimme tilankäyttöä ja luovuttiin mm. kuivauskaapista ajatuksena kodariin (vie tilaa..) ja päätettiin sittenkin hankkia uusi kuivausrumpu. Lapsille tulee omat korit puhtaille vaatteille, jotka he tyhjentävät ja vuorostaan tuovat likapyykit omissa koreissa alas …. toimii nytkin, niin miksi ei sitten hieman paremmilla varusteilla:)

On kiva, kun tämäkin pimeä kausi alkaa taittua! Talveksi tuskin voinee vielä sanoa, mutta kahden kuukauden päästä sormet syyhyää jo kevään taimien idätyksissä. Oma fokus on jo siirtynyt sinne! Paljon on suunnitelmia, mutta ei mitään pakollista. Pieni reissu tiedossa ja itsensä huoltoa. Ja lintulaudat, niistä on ollut paljon iloa!

Tällaisia kuulumisia meille Issulaan ja katsotaan kuukauden päästä missä jälleen mennään ja millaisella mielellä:)
Jos saisin viimein vaihekuvia vaikka kylppäristä!

Kivaa viikonloppua! K

1 Comment

  1. 25.1.2020 / 19:12

    Jotenkin on aika vauhdilla lähtenyt tämä vuosi liikenteeseen. Onnea yrittäjäksi ryhtymisestä, toivon ja uskon, että hommia tekevälle riittää.
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram