Joulu tulee!!

Vietimme jälleen ihanan jouluisan päivän bloggariporukalla Suvin luona Suvimarja Lifestyle Putiikin ja Keinuhongan tilan vanhassa navetassa.  Saimme pitkästä aikaa turista kunnolla (mehän ollaankin niiin hiljaista sakkia…) ja nauttia tilapuodin tunnelmasta ja antimista. Voin sanoa, että tarjolla oli kaikkea ja ihania tilan antimia, mitä myös löytää upeasta puodista!
Niin hetkiseen arkeen tämä on ollut joka kerta aivan taianomainen päivä – edelleenkään emme osaa selittää sitä ihanaa tunnelmaa, mitä Suvin paikka tuo tullessaan.  Olemme olleet Suvin vieraana ja joka kerta tästä tapaamisesta jää viikoksi kestohymy päälle!

Tilalla on paljon tapahtunut vuoden aikana ja Suvi on miehensä kanssa kehittänyt ideoita ja asioita eteenpäin – ihana mahtava toiminnan nainen, jolle nostan hattua! Aina kaikki ei ole ollut helppoa, mutta ei helppoa tietä ole koskaan tarkoituksella valittukaan. Tärkeintä on, että lopputuloksesta voi olla ylpeä – on kysymyksessä sitten uusi tuote tai palvelu tarjottavaksi.

Suvin periaate on myös, että  hän pyrkii hankkimaan valikoimaan tuotteet, jotka ovat laadukkaita ja tukevat suomalaista tuotantoa. !

Tilan puotiin yläkertaan olikin tullut paljon uusia  ruokajuttuja valikoimaan ja alakerrasta löytyy paljon ihanaa kotiin sekä omaan hyvään oloon. Mukaani lähti tällä kertaa ruokatuotteita ja maalia – koska Suvimarjasta löytyy vallan hyvä valikoima Annie Sloan Chalk Paint maaleja.

 Suvimarja Lifestyle Putiikista Auttoisilta löytyy myös tosi ihanat jouluisat ruokaherkut ja tuliaiset, joten nyt sinne on hyvä mennä poikkeamaan. Huomenna nimittäin Keinuhongan tilalla & Suvimarjan Putiikilla on vallan kova vilinä jouluisissa merkeissä!
Lauantaina 10.12. tilalla on perinteiset Keinuhongan Joulumarkkinat! Tästä pääset tutustumaan tapahtumaan FB-sivujen kautta ja paikalle kannattaa saapua. Päivän aikana pääsee moikkaamaan sonnipoikia ja pääsee myös herkuttelemaan tilan antimilla!

Nyt siis markkinoille! Minäkin menen, jos toivun tästä kaameasta flunssasta!

Tästä löydät vielä linkit FB-siuville:

 

Ihanaa viikonloppua ja nauttikaa markkinoista !!
K

2 Comments

  1. 10.12.2016 / 17:10

    Ihana tunnelma kuvista välittyy.
    Mukavaa joulun odotusta ja tätä viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram