Keittiön DIY-Projekti

Tästä näkymästä tuli juuri niin herkullinen lopulta kuin ajattelin.

Ihana kierrätys- ja väistökeittiön tuunaus “mökillämme” oli pienen ahertamisen arvoinen. Itseasiassa ensin meinasin tummempaa sävyä, mutta mies vakuutti minut tästä sävystä. Ihana siitä tuli ja sopii vanhaan kierrätyskeittiöön kuin nappi silmään!

Vanhat kaapit pelastettiin kierrätyskeskuksen “roskaa” osastolta, koska olivat niin heikossa kunnossa. Vaihdoin ne yhtä tuolia vastaan ja olin alkuinnostuksen haihtumisen jälkeen hyvin skeptinen koko touhusta. Taisi tulla susihankinta arvelin itsekseni!!

Kaappien runko oli ok, mutta ne olivat todella likaiset ja useampi maalikerros hilseili todella pahasti joka paikasta. Kuitenkin hieman rapsuttelin ja pesin pintaa, jonka jälkeen pääsin maalaamaan. Koska kyseessä on väliaikakeittiö, en pahemmin alkanut tätä tuunaamaan. Pieniä koloja ja kuhmuja on siellä täällä, mutta se ei nyt haittaa. Yläkaapit oli ok ja niiden maalipintaa ei tarvinnut maalata pesun jälkeen. Joten ne ovat ihan alkuperäisessä kuosissa.

Vielä pitää vaihtaa tuo keittiön taso – se on vanhasta keittiöstä ja ajattelimme, että se olisi ok… Mutta se käytännössä murenee käsiin, joten siinä on mahdotonta leipoa tai laittaa ruokaa. Se on siis ainut kohta tällä kertaa, missä ostetaan uusi “halpa” tilalle.

Muutenkin koko “mökkiprojektissa” mennään kierrättäen “ajatuksella”. Tarkoittaa sitä, että emme ala rempattaviin tiloihin ostamaan mitään uutta – varsinkaan pintojen suhteen.  Tämä “väistökeittiö” pääty menee seuraavaksi remonttiin tuvan jälkeen (minne varsinainen uusi keittiö tulee), joten pintoihin ei viitsi tässä vaiheessa sijoittaa rahaa.

Kaikki olemassa olevat huonekalut ovat vanhoja tai joko talossa olleita. Vanhat räsymatot löytyivät aitasta hyvässä kunnossa.

Ne kuuluvat tänne ja kuuluvat olla esillä myös. Ihanaa päästä taas pian “mökille” Vapun viettoon!!

P&L

K

9 Comments

 1. 27.4.2017 / 12:38

  Oi oi, kyllä on jo ihanaa<3 Toivottavasti treffataan pian Issulassa:)

 2. 26.4.2017 / 13:24

  Ihanalta teidän “mökki” näyttää.

  • 26.4.2017 / 13:48

   “mökkipä” hyvinkin :D!! Kiitos!

 3. 26.4.2017 / 08:44

  Ihanalta näyttää! Ja rieska & riisipuuro tuoksuvat jo nenään…

  Kesää odotellessa!

  • 26.4.2017 / 09:01

   Kiitos – varmasti kuule taas lauantaina viimeistään tuoksuu puuro, rieska ja sun muut!!

  • 26.4.2017 / 09:00

   Kiitos! Siltä tuntuu – siellä on niin hyvä olla, vaikka onhan se kämppä ihan pommi vielä!

 4. 26.4.2017 / 07:47

  Oi että miten kaunista ja kotoisaa! <3

  • 26.4.2017 / 08:16

   Kiitos!! Uskon, että lumisateesta huolimatta on tulossa kesä 😉 ja mahdollisesti on noin 20 vuoteen eka täysin lomakesä lasten kanssa. Aioin olla tuolla Issulassa ihan koko kesän:)!! Joten minulla on sinne ikävä koko ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram