Keittiön Muutos: valaisimet ja hyllyt

cats

Kuvat: Pinterest

bes

Kitchen

Olen niin mielissäni ja hyvilläni keittiön muutoksesta. Tänä viikonloppuna laatoimme seinän samalla laatalla, mitä välitilassa oli alunperinkin. Laatta on Biselado Blanco 10x20cm puhtaan valkoinen.

Tänään pitää vielä saumata ja listoittaa, mutta jos ei ihan kaikkea ehdi, niin ei haittaa…

Vaikka olenkin todella rakastunut nyt tähän tavarattomuuteen (muut sivupöydät notkuu…) ja eleettömyyteen, niin käytännön kannalta on tuohon pari hyllyä varmaan laitettava (??) – vai mitä mä nyt teen?? Jonnekkin ne kippokupit pöydältä mieluummin nostan! Jos on kokemuksia tai neuvoja, niin laittakaa vaan tulemaan. Olen hieman vaiheessa… Pinterstistä olen hakenut vaikka millaista inspiraatiota ja jotenkin nää ylimmät postauksen kuvat ovat ihanat. Mulla onkin valmiina Ikean Bjärnum kannattimet, joten niihin ajattelin ostaa vanerihyllylevyt?? Mitäs siitä olette mieltä:) Noi kannattimet on tossa oikean puoleisessa ylimmässä inspiskuvassa:)

Myös olen laittamassa yhden seinävalaisimen ja sen jo löysinkin! Kiersin lähes kaikki mahdoliset nettikaupat  ja muutkin, mutta mieleistä ei näkynyt. Toi kuvassa oleva Beslite messinkinen/hiilenmusta olisi ihan nappi, mutta 500 eur (huh)…. Mulle iskee saituus aina näiden kanssa! Joten eilen käydessäni muissa asioissa löysin kaupasta edullisemman kivan ja selkeän valaisimen… kurkkaa Instagramin puolelle, niin siellä kuva:)(klik)!

Nyt sitten sekoittelemaan saumausmassa…

Mukavaa Sunnuntaita ja Hei – tänään vielä aikaa osallistua Svanefors matto arvontaan!! Arvonta päättyy illalla klo 21!

Pääset osallistumaan TÄSTÄ!

Our kitchen renovation is slowly getting ready:) I’m so thrilled about the new fresh look! Even if the look in the kitchen is quite plain ans simple at the moment – I belive that I need add some shelves. So in this posting I’m searching after inspiration:)

P&L

k

3 Comments

  1. 4.10.2015 / 20:47

    Avohyllyjä muutama tuohon niin kyllä sitten näyttää hyvältä.
    Ihana tuo valitsemasi lamppu, kurkkasin instagramista.
    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  2. 4.10.2015 / 14:58

    Avohyllyt sopisivat tuohon kyllä mainiosti ja vanerihylly kuulostaa hyvälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram