Kesä Itämässä..

Moikka

Kevät kiireineen meinaa syödä aikaa, mutta ehdin nyt piipahtamaan täälläkin.

Kevät ja kesä puskee viimein odotetusti päälle ja olenkin kunnostaunut hyvin – olen ensimmäistä kertaan elämässäni idättänyt kurkkuja, tomaatteja, jne.. Tosin vain varoen, mutta yritys on kova!

Syy innostukseeni on TÄMÄ kirja: KEITTIÖPUUTARHA – Siemenestä Lautaselle.

_DSC2823

Kirjan luoneet naiset ovat tämän alan huippuja ja kirjassa on upeasti kerrottu hyvin yksinkertaisen selkeästi, mistä tällaisen viherpeukalon (joka on keskellä kämmentä) kannattaa puutarhurin ura aloittaa…;P… Muutenkin kirja on kuvitettu satumaisen kauniisti ja olen sen lukenut kannesta kanteen jo useamman kerran.

Niin.. kirjoittajista ja huippunaisista tämän kirjan takana! Keittiöpuutarha – Siemenestä Lautaselle kirjan ovat tosiaan luoneet Hanna Sumari, Kati Jukarainen ja Maria Kesänen. Hanna on meille kaikielle tuttu rakas kasvo tv:n lifestyle-ohjelmien parista jo vuosien ajalta, Katin taas tunnemme Suomen Kaunein Piha ohjelman tuomaroinnista ja ihanan Marjan Ihana valloittava blogi: Kanelia ja Kardemummaa.

Tikahdun kateuteen, kun katselen näiden naisten keittiö- ja hyötypuutarhoja blogien kautta! Mutta hei, kaikki salaisuudet löytyvät tuosta kirjasta puutarhaan liittyen ja pian minullakin sellainen…:)!

_DSC2643 _DSC2646

Joten tässä alkaa olla suunnitelmat pitkällä ja pian alan “koulimaan”..(??!?).. Luotan, että saan pidettyä hengissä kasvattilapseni! Onneksi minulla on tänä keväänä jo paikkakin kasveille: osittain vielä kesken oleva lasikuistini, mutta sehän ajaa hyvin viherhuoneen virkaa! Pihaa taas aletaan rakentamaan kevään ja kesän aikana – paljon kivaa sen suhteen tulossa.

_DSC2829

_DSC2789

Nyt sitten odotellaan vaan lämpimää kevättä! Seuraavaksi istutuslaatikoiden kimppuun!

Kiitos myös kirjan tehneelle kolmikolle! Tästä on iloa pitkään!!

Mukavaa viikkoa – seuraavaksi laitetaan arvontaa Äitienpäivän kunniaksi!

P&L
k

4 Comments

 1. 10.5.2016 / 21:25

  Kiitos kirjavinkistä – peräänkuuluttelinkin jotain kaunista katsottavaa viime postauksessani.
  Mutta ei taida kirja tehdä musta puutarhuria vaikka nuo yrtit kyllä kiinnostavatkin…

 2. 3.5.2016 / 21:51

  Kirja kuulostaa kyllä ihanalta! Minullakin on tomaatintaimet olleen pöydällä jo pitkään kasvamassa, ja nyt odottelen että ne saisi siirtää ulos. Tomaattien kanssa pitää kuulema odottaa aika pitkälle kevääseen ennenkuin saa siirtää, toivottavasti ne pysyy siihen asti tyytyväisenä noissa idätyspelleteissään.

 3. 3.5.2016 / 20:38

  Pitäisikö hankkia tämä kirja, vaikkei sitä puutarhaa minulla olekaan? Kauneus kelpaa aina – vaikka kirjan muodossa.

  • 3.5.2016 / 21:22

   Ilman muuta – tässä kauneutta 100% kansien välissä:) Ihana kirja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram