Kesä Paketissa

Täällä taas..hieman tuli blogitaukoa enemmän kuin pitikään. Syynä tekninen blogipohjan probleema ja todella kiireinen kesä. En muista milloin viimeksi olen viettänyt kesän lasten kanssa vailla minkäänlaista suunnitelmallisuutta. Olemme olleet lähinnä “mitähän tällä viikolla tapahtuu” rytmissä. Mutta ihanaa on ollut nauttia ja rentoutua – olla vaan ilman mitään pakkopullaa.

Mitä kesästä jäi sitten käteen…

Käteen jäi ihana sipulipurkki monday TO sunday Home kaupan avajaisista, värikkäitä kukkaruukkuja kaktuksineen, yksi isompi talon maalausprojekti Issulassa, pieni reissu perheen kanssa Tallinnassa ja ennen kaikkea ihania muistoja. Mukaan lasken vielä tunnelmalliset kesähäät ihanan Sannan Villissä Pihassa – tuo päivä oli paitsi kaunis, mutta myös kesän ihanin lämpimine iltoineen. Vieläkin hymyilyttää…etenkin se kotimatka tyllihameessa ohdakepellon läpi…

En ole oikeastaan koskaan ollut mikään sääsurkuttelija, mutta olisihan se ollut kivaa, jos välillä olisi ollut vähemmän sadetta…Mutta sitten vuoden päästä:)
No nyt on sitten palattu kehiin takaisin ja lupaan laitella kivoja juttuja. Tulossa yhteistyöpostausta, THE Pätkiskakun resepti ja muutakin mukavaa!

Erityisesti lämmitti ne lukuisat viestit inboxissa, FB:ssa ja Instassa “ethän ole lopettanut” ! Olen joskus ajatellut, että lukeeko näitä juttuja kukaan, mutta mahtavaa kuulla teidän olevan siellä!

Ihanaa alkavaa syksyä!

K

 

 

 

2 Comments

 1. 29.8.2017 / 10:23

  Moneen kesän muistoon liitytte te! Se on kyllä aivan mahtavaa! Juhannus, Mustilan retki, nauru, ilo, Guns and Roses, unohtamatta ruotsinopuskelua!😄

  • 4.9.2017 / 20:04

   Mahtavaa ja kyllä se ruotsi meni hyvin..ainakin päähän ;)…
   Terkkuhalit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram