Kevät mielellä..

Heissan ja pääsiäisen alkuviikkoa kaikille!

Niin ne viikot vierii ja kevät alkaa tehdä tuloaan. Olen itsekin huomannut herääväni horroksesta pikkuhiljaa. Tuntuu kuin “edellisestä elämästä” olisi ikuisuus ja monet asiat muistoja vain, mutta kuitenkin aika ajoin ne tulevat pintaan. Hiljaisuus ja omien voimien löytäminen uudella tavalla ovat tehneet hyvää. Olen luonut uutta elämän suuntaa ja varmaan samalla tavalla luon uusia versoja kuin puut sekä pensaat.

Oma fyysinen kuntoni on kohonnut kovasti ja nyt puntari todella näyttää -20 kg joulukuun lukemiin.

En osaa sanoa, mikä oikeastaan laukaisi tuon painon putoamisen, mutta jokin “oivallus” se oli tai tunnelukon poistuminen. Se, että tajuaa olevan niin tulehtunut sisäisesti oli varmaan se hetki, kun oli päässä liikahti jotain. Täysi kieltäytyminen valkoisesta sokerista ja prosessoiduista viljoista, sekä siirtyminen täysin gluteenittomaan ruokavalioon oli yksi tekijä. En tosin kieltäytynyt tietoisesti – ei vaan enää tehnyt mieli syödä mitään roskaa.

Oman elämän haltuun otosta muuten laajemminkin juttua täällä Lifien sivuilla. Me muutama bloggari annoimme tarinamme ja vinkkimme siitä, miten voi ottaa ensiaskeleet omaa hyvää oloa kohti.

Ympärilläni olevilta olen saanut kannustusta, mutta välillä myös hieman “pirullista” palautetta. Lähinnä siitä, että onko omasta muutoksesta tai muuttumisprosessista puhuttava tai yleensäkin kerrottava. Asia näyttää olevan hyvin kiusallinen osalle. Onko sisustusbloggari muuttunut lifestyle “hörhöksi” ?? Voiko näin muuttua?

KYLLÄ, mutta tämä on minun oma tieni!

En pyydä ketään kulkemaan rinnalla tai kanssani, mutta ymmärrän senkin ettei se kaikille sovi ja kiinnosta. Se sopii minulle ihan hyvin – ei hätää.

Edelleen kuvaan sohvan nurkkia tai muita juttuja, mutta ehkäpä jollain tapaa on myös tullut uutta kulmaa juttuihin ja elämään täällä blogin puolella. Etenkin odotan nyt odotan kevättä ja kesää ihan eritavalla kuin aiemmin.

Odotan kovasti, että ilmat lämpenee, niin pääsen pihalle. Suunnittelen jo, että millaista terassia sekä oleskelutilaa haluan ulos laittaa. Tietysti ensimmäisenä herää kevääseen tuo meidän lasikuisti, mutta myös takaterassille pitäisi jotain keksiä. Onneksi kevätmessut tarjosivat paljon ideoita siihen.

Nyt kuitenkin tämä viikko menee relatessa/siivotessa/kaappien järkkäilyssä, mutta tulevana pääsiäislauantaina minut löytää Suvimarjan Lifestyle putiikista! Olen siellä Keinuhongan ja Suvimarjan Putiikin Pääsiäismarkkinoiden merkeissä!

Joten tule sinne moikkaan!!

P&L

K

10 Comments

  • 25.4.2017 / 19:29

   Kiitos <3 ja onhan tää välillä hieman hankalaa, mutta aina joku on "mielensäpahoittaja".

 1. MallaT
  12.4.2017 / 13:22

  Hei
  Seuraa henkistä polkuasi se vie sinua eteenpäin oivallusten kautta. Oma intuitiosi vahvistuu kun sitä pysähtyy kuuntelemaan. Mutta se vie aikaa, tie omaan itseen on löytöretkeilyä, välillä ihanaa välillä jotain muuta. Keep the Faith.
  ps. Kotisi on ihana ja rohkean persoonallinen mielenkiintoisella tavalla ja kertoo sisäisestä värimaailmastasi ihanine tapetteineen.

 2. 11.4.2017 / 19:04

  Mä ainakin pysyn matkassa, vaikka kirjoittaisit ja kuvaisit vessapapereita 🙂 Ihana kuulla, että siellä heräillään kevääseen <3

 3. 11.4.2017 / 13:51

  Ymmärrän hyvin nuo ajatuksesi muutoksen tuomasta palautteesta, joka ei aina ole positiivista. Olen itse ajatellut samaa ihan ystäväpiirissäni… Luulenpa vaan, että moni on alkanut pitää mua jotenkin “vinksahtaneena” kun nykyisin ajattelen asioita enemmän ja eri tavalla. Melkein voin kuulla miten selkäni takana hämmästellään…eikä välttämättä positiiviseen sävyyn. Tsemppiä meille muutoksen tielle!

  • 25.4.2017 / 19:41

   Moi Anu!
   Eiköhän me tästäkin selvitä!! Joskus sitä itse huomaan muuttuneensa nopeammin, mitä ympäristö – mutta näin se elämä jatkuu. Kaikkea ei ole aina tarkoitettu kestämään, mutta oikeat ihmiset pysyvät aina mukana! Ja sydämmessa!!

 4. Laura
  11.4.2017 / 12:19

  En ole seurannut painonpudotustasi, koska ehdin lähinnä selata blogeista kuvat 🙂 Mutta ilman sen enempiä taustatietoja haluan sanoa, että upea saavutus! Ja varmasti tsemppaa vastaavassa tilanteessa olevia! Miksi siitä saisi kertoa? Ja olla ylpeä!

  Se varmaan juuri ärsyttää, että olet ylpeä ja kerrot että olet onnistunut, koska painonpudotus on vaikeaa. On helppoa olla kateellinen ja vähätellä.
  Itselläni on vain 5kg extraa, mutta se istuu tosi tiukassa, varsinkin, kun en saa itseäni niskasta kiinni.. Joten hieno saavutus sinulta 🙂 Ja ihanat kuvat 😉

  • 25.4.2017 / 19:37

   Kiitos! Joillekkin on liikaa, että onnistuu ja haluaa muuttaa omaan elämää. Tämä on minun valintani – toivottavasti tämä antaa joillekin toivoa!! Puhuin laihduttamisesta kolmannen lapseen jälkeen kauan ja nyt otin härkää sarvista. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram