Kirppislöytöjä ja odotusta..

Ei varmaankaan tarvitse mainita, että mitä tässä odotellaan. On jotenkin niin surkean hupaisaa tuo lumisateen ja auringon vuorottelu…päättäisivät jo! Tänään oli kaikin puolin kiva päivä! Lounasta ja turinaa Helsingissä ystävän kanssa. Aina tekee hyvää – kotihommatkin tuntuu kivalta.

Kotona on pitkästä aikaa taas kukkasia. En koskaan ole ollut mikään ruusujen rakastaja… Minua miellyttää melkeinpä enemmän kimppu “ruohontapaisia”. Kukkasten suhteen olen todella, todella ronkeli (jos itse saan päättää) ja siksi meillä ei oikein ulkonakaan ole muuta kuin nurmikkoa. Tykkään kyllä tosi paljon yrteistä ja omien vihannesten kasvatuksesta, mutta noi kesäkukat tai kukkivat kukat yleensä…täytyy yrittää..

Tänään oli poikkeus..se poikkeus, joka vahvistaa säännön. Löysin lähikaupan “vihanneshyllyistä” niin kauniin persikan sävyyn taittavan ruukkuruusun, että en voinut jättää. Mene ja tiedä, jos tuo vaikka säilyykin hieman pidempään.

Kirppikseltä ehdin myös tehdä löytöjä ja pelastin vanhan täydellisen muotoisen nojatuolin meille. Se on siinä ollut nyt pari viikkoa ja olen antanut silmän tottua. En vielä tiedä mihin se päätyy, mutta joskus verhoilutan sen jotenkin kivasti. Antaa nyt ajatuksen tekeytyä, kun tuoli on täysin kunnossa oleva. Joten mitään pakkoratkaisua ei tarvitse tehdä.

Päivä oli muuten niin tumma ja tuota “lumentapaista” tulla tuiskutti. Ihanaa oli tulla kotiin, keittää kuppi kuumaa ja sytyttää kynttilät. Ei kyllä uskoisi, että ollaan jo kesän korvalla… Mutta eiköhän se tästä!

K

10 Comments

 1. 13.5.2017 / 21:14

  Ihana tuoli <3 Kauniit ruukkuruusut, tuo väri on kyllä hurmaava.
  Minä raahaan kotiin kukkia jatkuvasti, tosin meillä ne ei hirveän pitkään menesty, joten oikeastaan säälin niitä jo valmiiksi, ja raahaan silti kotiin 😀

  Mukavaa viikonloppua!

  • 22.5.2017 / 18:49

   Kiitos <3..näitä välillä löytyy!! 🙂

 2. 10.5.2017 / 04:30

  Onpas ihana tuoli todellakin!!

 3. 9.5.2017 / 21:38

  Kaunis muoto tuossa nojatuolissa, kutsuu syyliinsä tällaisina kylminä(?!) kevätiltoina. Minäkin odotan sitä kevättä ja lämpöä!

 4. 9.5.2017 / 20:33

  Aivan upea nojatuoli, teit hyvän löydön.
  Sitä kevättä täällä kovasti myös odotellaan.

 5. 9.5.2017 / 19:50

  Upea tuolilöytö! <3
  Täälläkin sataa lunta, on tää nyt kyllä ihan merkillinen kevät! 😀

  • 9.5.2017 / 19:57

   Kiitos ja tämä tuoli oli pakko kotiuttaa. Muotoilu on aika hieno!
   Mutta kyllä se kesäksi vaihtuu ja ensi viikolla pitäisi olla jo ihanan lämmintä – toivossa on hyvä elää…
   Terkut!!

 6. 9.5.2017 / 19:50

  Mä olen niin rönsyilevä, että tykkään kamalasti monista kukista. Kieloista, tulppaaneista, PIONESTA, valkovuokoista, harakankelloista, syreeneistä you name it! Mutta ruusut? Ne on jotenkin sotilaallisen tököttäviä. Konservatiivisia. 😂
  Kiva tuoli! Kai tästä tulee joskus oikea kevät. Tai suoraan kesä!

  • 9.5.2017 / 20:00

   No kyllä mäkin tykkään, mutta meillä tämä Harviala on tosi haasteellinen, koska tuuli tappaa kaikki kukat. Nuput kuivavat ennen aukeamista. Joten jossain vaiheessa annoin periksi ja yritän istutella vain tuulensuoja kasveja.. Mutta Issula on toinen juttu.. sinne kuuluu kukkaloisto ja maasta pukkaakin kaikenlaista:)
   Terkut!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram