Kotona

Moikka ja Kivaa Uutta Vuotta kaikille!

Joulu sekä vuoden vaihde tuli ja meni. Olimme perheen kanssa reissun päällä ja spämmäsinkin Instaan kuvia reissusta oikein huolella.

Sen jälkeen onkin ollut aikamoinen vauhti päällä ja en ole aikaisemmin ehtinyt kameraan tarttumaan. Välillä sitä miettii, kenelle tätä elämää elää ja suorittaa, koska kaikki oikea on jäänyt viimeaikoina taka-alalle.

Mutta..iloa toin reissusta mukanani (kokonaista kaksi kappaletta)!!

Innostuin näistä kahdesta matosta niin, että ne oli saatava mukaan. En koskaan ostele reissusta vaatteita tai kenkiä, mutta mattomarkkinoille minua ei kannata vielä.. tulos voi olla se, että niitä lähtee mukaan useampi, Tällä kertaa kuitenkin vain kaksi:)!

Ostin nämä Issulaan sillä silmällä, että remontti valmistuu joskus. Nämä on mitoitettu sinne tiettyihin tiloihin. Issulan rempasta ja vaiheista muuten voit lukea täältä!

No, mutta mattoja oli pakko kokeilla keittiöönkin ja hauskalla tavalla ne tekee ihan eri fiiliksen tilaan! Kumpi sopii paremmin?? Voihan olla, että jompi kumpi näistä matoista jää tänne ja seuraavan kerran kun mies lähtee työreissuun jälleen, pakkaan  hänelle mukaan tyhjän matkalaukun …. (??!)

Nyt sitten ruokahommiin ja luvassa on kunnon pataruokaa – sisältäen paljon chiliä sekä valkosipulia!

 Koti on muutenkin kuoritunut jotenkin liiallisesta talvitunnelmasta, vaikka joulua meillä ei edes koristeltu. Minulla ainakin näin keväisin iskee hirmuinen krääsän “poisheitto” kausi.

Mukavaa viikkoa! Yritänpä päästä tänne oman blogi ääreen jatkossa useammin.

P&L

K

5 Comments

 1. 16.1.2017 / 13:05

  Hei,
  ihania mattoja, jatkossa miehelle tosiaan vain tyhjä matkalaukku (no ehkä hammasharja sentään laukkuun :)) ja mattotilaus mukaan! Instan puolella olenkin ihaillut kuvia matkastanne, vaikutti kivalta lomalta.

  Minullakin alkoi heti joulun pyhien jälkeen raivaus ja järjestely. Konmarit on nyt luettu ja opit otettu heti käyttöön 🙂 Kevättä kohti kun mennään niin on tarve keventää ja karsia sekä keskittyä olennaisimpiin asioihin.

  Ihanaa alkanutta viikkoa!

 2. 15.1.2017 / 09:47

  Kummatkin matot on kyllä tosi hienoja ja sopii teidän keittiöön. Tekisin itse ehkä niin että vaihtelisin tietyn väliajoin, kun esimerkiksi tekee mieli kaupunkikodissa vaihtaa sävyjä, vie maton Issulaan ja taas toistepäin. 🙂

  Ehdottomasti miehelle tyhjä matkalaukku mukaan.. 😀

 3. 14.1.2017 / 20:07

  Aivan upean väriset matot olet ostanut. Itse ihastuin tuohon, jossa on enemmän värejä. Joku kevään ja kesän kaipuu minulla, kun värit vetää niin puoleensa.
  Ihanaa viikonloppua Kati <3

 4. 14.1.2017 / 19:51

  Teillä näyttää niin kauniilta <3 Minun mieleeni on ehdottomasti tuo oikeanpuoleinen matto se tuo niin ihanasti väriä ja elämää upeaan keittiöönne. Ihanaa alkanutta vuotta <3

  • 14.1.2017 / 19:57

   Kiitos <3
   Tykkään itsekkin ja saapa nähdä kumpi lattialle jää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram