Lack of Color (?)

DSC02748
DSC02746 DSC02753 DSC02745 DSC02743 DSC02750
Some might say : Boring. Grey, white, black, nude... seems that in our house is a serious lack of color? I have some Moroccan/Kilim carpets (oh boy, yes.. I do have some of them...) that can give first aid. Maybe I try - you will see what happened.. 
I'm also planning a little renovation. Paint to the walls and surprise...white might be the color. Also we are planning (in this case we means: Me and Hubby;)) to rip down the kitchen "overhead" cabinets. Reason for this is that we have very open concept here and now the kitchen is "kitchen too much" - so after this it is "less kitchen". 
So, now my man is "far away out there", I'm having fun with these ideas.... But let's see what happens before he gets back home;)

Huh heijaa taas. Kevät tuo mukanaan värin kaipuun. Minulla ainakin:)
Väriä tosin mietin tuoda mattojen kautta – muutama vanha kelim vois piristää. Taidan kaivaa ne varastosta ja kokeilla.

Muutoin meillä sahataan edestakaisin “suunnitelman suhteen”. Jäädäänkö tänne vai lähdemmekö täältä? Saatavan lisäarvon pitäisi olla oleellinen.  Kaikkea ei voi  mitata rahassa, mutta kuten luemme otsikoita melkein päivittäin, ei nyt ole se paras myyntiaika. No katsotaan, mutta raksaaminen on “nounou” vaihtoehto, koska siihen ei ole aikaa. Ei olisi aikaa istua moottoritiellä 3h päivittäin ja jaksaa tämän jälkeen hoitaan perhe . Olisi ihanaa saada harrastuksille tilaa myös – omille että lasten..

Ajatuksesta huolimatta nyt kuitenkin haluaisin viimein heiluttaa maalisutia ja repiä noi keittiön yläkaapit kuikkaan! Haluaisin keittiön olevan “vähemmän” keittiön näköinen. Meillä on todella avoin alakerta, joten siksi tämä muutos keventäisi.
Näitä juttuja on hyvä yksin suunnitella ja hyvin ne on jo pääkopassa tehtykin. Mies kiittää:)
Terkkuja taas alkavalle viikolle! Meillä sairastetaan TAAS!

Kisses

K

 

 

Share:

4 Comments

 1. 4.2.2015 / 13:32

  Ihanat kuvat! Mulla ihan sama juttu, haluaisin ottaa ne muutamat keittiön yläkaapit pois. Tässä kun olen sitä jonkin aikaa höpötellyt, niin mieskin alkaa olla samaa mieltä. Ehkä sitten myöhemmin tänä vuonna on sulatellut asiaa niin paljon, että päästään toimeen : )

  • 4.2.2015 / 14:08

   Moi Päivi! Näin se meilläkin käy – hieman pehmitystä. Lisäksi mies innostui viemään ajatusta sisätilojen tiettyjen juttujen muuttamisesta pidemmällekkin… Mutta sinänsä kiva, että tuli tehtyä sellainen talo, jossa tämä on mahdollista. En kuitenkaan halua, että keittiö laitetaan liian uusiksi. On siihen mennyt rahaa aika paljon nykyiselläänkin. Kaapit eivät siis mene hukkaan, vaan siirtyvät muualle;)
   T,Kati

 2. 4.2.2015 / 08:21

  Kiitos Tuija! Näin se on, että vierivä kivi ei sammaloidu:P! Onneksi me molemmat olemme tällaisissa asioissa suht samalla linjalla….useimmiten.

  Terkut!

 3. Tuija
  3.2.2015 / 19:28

  Harmonista ja tyylikästä! Tuolla sielu lepää. Ideointi on aina ihanaa! Toisen innostuminen samoista, hulluistakin, suunnitelmista varsinkin inspiroivaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram