Loungea Terassille..

 

*kaupallinen yhteistyö Hillerstorp

 

On se vaan niin ihanaa, kun on KESÄ! Lämpöä on riittänyt nautittavaksi.

Ja erityisen kiva on, että viimein löytyi sellainen “lounge” sohva myös ulkotiloihin, joka on paitsi silmänilo – mutta myös kevyt ja hyvin kestävä (kestää siis poikaperheenkin haasteet)! Lähes kuusi vuotta olen etsinyt sopivaa kevyttä terassin sohvakalustoa pienen turhautumisen kera ja viimein kun se löytyi Hillerstorpin valikoimasta, niin mielelläni sen kotiutin. Ja siihenhän se sopi täydellisesti – kuin olisi tehty!

Hillerstorp on Skandinavian johtava puutarhakalusteiden valmistaja ja kalusteet valmistetaan puusta, metallista tai polyrottingista. Näin kalusteet kestävät hyvin Skandinavian säävaihteluita.. sekä lapsiperheen arkea!

Hillerstropin Lidnäs-moduulisohvaa voi pyöritellä melkeinpä miten päin vaan ja tämä on ensimmäinen sohva, joka meillä sopii tuohon vaikeasti sisustettavaan pitkään takaterassiin. Takaterassimme on säiden armoilla, joten tärkeää on, että tuotteet kestävät vettä, tuulta ja aurinkoa. Toivottavasti nyt tulisi sitten lämmin kesä, kun terassikin on kalustettuna valmiiksi!

Lidnäs-sohvan runko on todellakin moduuleisteista muodostuva ja materiaali on valkoiseksi maalattua alumiinia, joka on kevyt siirrellä, mutta hyvin tukeva sekä kestävä. Kauniin harmaan sävyiset tyynyt hylkivät likaa ja vettä. Sohvaryhmään kuuluu myös pöytä, jossa on himmeä lasikansi – erittäin kätevä ja lika ei todellakaan paista silmään pinnasta, vaikkakin sinne pienet sormet jälkiä jättävätkin. Pinta näppärä pyyhkäistä puhtaaksi hetkessä!

Meidän “upouudesta” terassista on nyt muodostunut varsin suosittu köllötyspaikka. Aurinkoisella ilmalla paikasta saakin todella kilpailla…kuka ehtiikin ensin?!

Mitenkäs teidän kesän loikoilupaikat – onko ne kovalla käytöllä? Täällä minä taidan keskittyä viikonlopun viettoon ja nenä kohti mökkiä, eli Issullaa! Sohva muuten taitaa heinäkuussa viimeistään muutta meidän perässä sinne!
Ihanaa viikonloppua teille! Vielä kun saisin sen viiniköynnöksen tuohon terassille, niin sehän olisi aika ihanaa….

P&L

K

 

11 Comments

  • 19.6.2018 / 14:37

   Kiitos – aikustenoikeesti tämä on kyllä ihana! Toivottaan että “NÄMÄ sateet” ei ihan loputtomiin kestä;), niin voi köllötellä!

   T,K

 1. Mari
  10.6.2018 / 11:16

  Kiitos vastauksesta. Kerrotko vielä mistä sait kokonaisuuden ostettua. Hillerstorpilla ei ole omaa nettikauppaa enkä löytänyt sellaista joka toimittaa Suomeen. Elloksella on runko muttei tyynyjä.

  • 10.6.2018 / 11:43

   Moikka. Löytyy esim Kärkkäiseltä. Tyynyt on erikseen, koska voi valita kolmessa eri sävyssä:) Ja kun googlaa Lidnäs kulmasohva, niin löytyy useampi verkkokauppa.
   T. Kati

 2. 9.6.2018 / 22:47

  Moi. Kyllä uskaltaa. Päälliset on irroitettavat ja kevyt pesu riittää:)
  T. Kati

 3. Mari
  9.6.2018 / 22:42

  Todella upean näköinen terassi teillä ja hieno löytö tuo sohva. Kuviesi perusteella tämä voisi olla se meidänkin juttu. Onko päälliset irrotettavat ja osaatko sanoa uskaltaako ne pestä koneessa?

  • 9.6.2018 / 22:47

   Moi. Kyllä uskaltaa. Päälliset on irroitettavat ja kevyt pesu riittää:)
   T. Kati

 4. 9.6.2018 / 19:56

  Sohva on tosi kaunis. Alumiini onkin hyvä materiaali tällaiseen, helppo siirrellä paikasta toiseen kun on kevyttä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Kati <3

  • 9.6.2018 / 22:47

   Kiitokset ja samoin teille ❤️❤️
   T. K

 5. 8.6.2018 / 18:04

  Aivan ihana. Sohvaa ja loikoilupaikkaa vailla täällä.

  • 8.6.2018 / 18:32

   Kiitos - tää on kyllä ihana...teille vaikkapa tummanharmaana??
   T,K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram