Maaliin voi Rakastua — Chalk Paint™ Love..

Maaliin Voi Rakastua !

En olisi uskonut enää uuteen suhteeseen, mutta todellakin tämä tuote vei jalat alta ja miten monikäyttöinen se onkaan.

Olin mukana kivassa Workshopissa, joka pidettiin Måla & More putiikissa Töölössä.
Målä & More edustaa Suomessa Annie Sloan Chalk Paint™ tuotemerkkiä, joka on täysin erillainen ja upea maali – tällä voi maalata melkeimpä mitä vain. Måla & More putiikin omistaja Christel Holmlund piti meille oikein kattavan kurssin, miten upea maali onkaan kyseessä ja miten monipuolinen se on.

Annie Sloan kehitti tämän tuotteen 25 vuotta sitten, kun etsi maalia, joka käy moneen maalaamiseen: on kestävä, turvallinen ja esteettinen. Tuotekehityksen tuloksista saamme nyt nauttia:)

Annie Sloan Chalk Paint™ on paitsi upea tuote, niin on se myös turvallinen; liuotteeton, lyijytön, hajuton ja se soveltuu kaikenlaiseen maalaamiseen; voit maala rautaa, kaakeleita, yms ja parasta on että pintaa ei tarvitse muuten valmistella, paitsi puhdistaa pölystä tai rasvasta.

Annie Sloan Chalk Paint™ sävyt ovat hurmaavia sekä ajattomia ja lisää saat sekoittamalla värejä keskenään – eli tässä on rajana vain oma mielikuvituksesi!  Pinta on valmiina samettisen kalkkimainen, matta ja  hengittävä. Tuotteen pigmentti- ja kuiva-ainepitoisuus on suuri, joten useimmiten maali yleensä peittää  kertasivelyllä. Maali on myös kiireisen “tuunaajan” pelastus, koska se kuivaa tunnissa! 1 litra riittää noin 13 neliön maalaamiseen, mutta tietysti pohja vaikuttaa maalin imeytymiseen, joten tarvittaessa tee pohjatyöt kunnolla. Pieni 1 dl testipurkki riittää vaikkapa tuolin maalaamiseen!

Maalia voi käsitellä päälle kirkkaalla tai tummalla vahalla, jolloin se kestää paremmin kulutukselle alttiissa paikoissa. Sävy hieman syvenee vahan alla ja näin saat upeita efektejä myös pintoihin.

Annie Sloan Chalk Paint™ on maali, joka sopii todella moneen pintaan. Maalia voi myös käyttää ulkotiloissa kaiken muun hyvän lisäksi:). Voit jopa maalata sisälattiat, mutta suosittelen ottamaan ensin yhteyttä Måla&Moren, jolloin saat takuuvarmat vinkit ja ohjeet.

 Måla & More järjesteää Annie Sloan Chalk Paint™ kursseja ja tällaiselle kurssille kannattaa todella mennä.  Vaikkakin näitä tuoteta on kaikkien helppo käyttää, kuitenkin kurssin kautta saat joka pisarasta irti enemmän oppimalla eri tekniikat, miten maalia voi käyttää sekä hyödyntää. Nyt saa ainakin makuuhuoneen + rumat laattalattiat kyytiä!!

Lisää tästä upeasta tuotteesta saat tietoa Måla&More kaupasta ja verkkosivuilta! Klikkaa vain nimikohdista, niin pääset sinne katselemaan lisätietoja:)

Måla & More on sisustusvärien erikoisliike:

• ​Chalk Paint™ decorative paint by Annie Sloan -jälleenmyyjä

• Huonekalu-, sisustus- ja koristemaalauskursseja sekä tapahtumia

• Väri- ja sisustuskonsultointia

• Verkkokauppatoimitukset kaikkialle Suomeen

Ja tässä hieman fiiliksiä tuolta päivältä!

_DSC0765

_DSC0773

_DSC0769_DSC0772_DSC0821_DSC0820

_DSC0768

_DSC0776

_DSC0778

_DSC0784 _DSC0799 _DSC0805 _DSC0815 _DSC0781
_DSC0771 _DSC0774 _DSC0770 _DSC0766

Kiitos Suuresti Måla & Moren Chritelille  päivästä, joka oli todella nautinnollinen! Saimme varmasti kaikki hillittömästi inspiraatiota omiin projekteihimme. Kiitos upeat Blogi-sisaret: Sanna, Vilja, Anni, Jossu,  ja etenkin Laura, joka näit suuresti vaivaa järjestemällä tämän kivan päivän!!

Nyt on edessä taas usealla kiireinen viikko – Voimia siihen ja Kivoja hetkiä kaikille:)

P&L

K

Share:

3 Comments

 1. 7.12.2015 / 07:34

  Tosi ihanat kuvat,
  tervetuloa uudestaan, kokeilemaan uusia tuotteita!.

 2. 31.5.2015 / 11:00

  Aivan ihania kuvia olet ottanut! Harmittaa vieläkin etten päässyt mukaan!!

  • 31.5.2015 / 16:10

   Moikka
   No seuraavalla kerralla:) Itsellekkin tämä “bloggaritapaaminen” oli ensimmäinen laatuaan, vaikka useasti on kysytty mukaan. Nyt sain muksut hoitoon ja tosi kivaa oli nähdä välillä muitakin:)
   Terkut ja suunnitellaan seuraavaa!
   T,K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram