En olisi uskonut, että tämä on mahdollista jonain päivänä – minä.. siis minä “hilloan”(mieheni termi) tai oikeastaan teen kauden vihanneksista säilykkeitä jääkaappiin. Olen ihan täysin hurahtanut tekemää erilaisia juttuja Rajamäen etikoista ja tähän sain kimmokkeen Rajamäen kutsusta Annalan Puutarhaan pari viikkoa sitten. Aiemmin niin “työlääksi” mieltämäni puuha olikin todella helppoa ja mukavaa!!
Eilen hääräilin illalla keittiössä ja kylmiöön syntyi ihan uudet ulottovuudet!!
Sain Rajamäeltä mukaan muutamia etikoita kokeiltavaksi ja otin ne heti hyötykäyttöön.
Niimpä keittiössä syntyi:
valkosipuli-timjamitomaatteja (törkeän hyviä)
kurkkurelisiä (valkosipulilla)
Melkein kaikki ohjeet ja enemmänkin löytyy tuolta Rajamäen Resepti sivuilta – ihan todella herkkujuttuja! Sieltä aion kokeilla vielä useaa juttua!!
Henkilökohtainen suosikki tuote on tuo Valkosipuli-väkiviinaetikka, joten sitä on läträtty. Joku jo varmaan sen arvasikin minut tuntien….
Käykää kurkkaileen reseptejä ja hurahtakaa!! Mikä voisi olla “sun herkku”??
Kiitos Rajamäen yllätyspaketista!!
P&L
K
Vähänkö näyttää herkuilta! Mä tykkään etikan mausta ihan hulluna, täytyy käydä noita resepterjä kurkkimassa, etenkin nuo tomaati houkuttelee, niitä en oo koskaan säilönytkään.
Voihan namskis mitä herkkuja :)! Varsinkin nuo tomaatit näyttävät todella herkullisilta 🙂
Voi mitä herkkuja! Harmittaa, kun tässä meidän rivitalokodissa ei ole kellareita – silloin, kun vielä asuimme kerrostalossa, itsekin “hillosin” kaikenlaista.
Mahtavia makuja sait säilöttyä, nam!