Makusalaisuus


Annala puutarha
Annala puutarhaAnnala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha Annala puutarha

Annala puutarha

Annala puutarha

Täydellinen ilta ja upea seura! Voiko enää paremmin saada aikaa vietettyä:)

Sain kutsun tulla viettamään GreenCaren ja Rajamäen kanssa Salaisen Keittiön Sadonkorjuujuhlaa elokuun lopulla Helsinkiin Annalan puutarhaan. Ilta oli mitä ihanin ja saimme nauttia sekä oppia, mitä kaikkea uutta ja vanhaa tuttuakin kasvia/vihannesta kannattaa omassa puutarhassa viljellä. Upeiksi oppaiksi puutarhan salaisuuksien keskelle saimme pari taitavaa puutarhanaista; piha- ja maisemasuunnittelija Kati Jukaraisen ja Kanelia ja Kardemummaa -blogin Maria Kesäsen, joilta saimmekin täydellisiä vinkkejä, mitä ja miten homma kannattaa aloittaa/tehdä.

Annalan ympäristö on huikean kaunis ja tottapuhuen en ollut tajunnut moisen paikan olemassa olosta aiemmin – no nyt ainakin puri se “puutarhakärpänen”. Annalaan kannattaa kauniina päivänä käydä tutustumassa ja heidän verkkosivuiltaan löytyy tietoa, mitä kaikkea ohjelmaa on milloinkin menossa.

Kun olimme tutustuneet ja keränneet hyötypuutarhasta tarvittavat yrtit ja ainekset, siirryimme Teresa Välimäen komennossa valmistamaan niistä monenmoista ruokaa. Ruoan valmistamisessa käytimme Rajamäen tuotteita ja kiva oli huomata, että miten helposti saa hyvää ja terveellistä aikaiseksi. Aina se ei ole vaikeaa!

Hauskaa oli! Vieläkin hymyilyttää koko touhuaminen ja matkaan lähti paitsi hyvät reseptit, kivat tuliaiset, myös roppakaupalla uusia tuttavia, jotka tekivät lähtemättömän vaikutuksen!! <3<3

Juttua olisi varmasti riittänyt useammaksi päiväksikin!

Kiitos GreenCare ja Rajamäen – ilta oli upea kokemus ja ruoka oli mitä maistuvinta myös! Kiitos Teresa ja Johanna Helsinki Food Companysta!!

Kiitos myös rakkaat blogikolleegat! Kiva oli tavata!

P&L

K

Annala puutarha

8 Comments

  • 4.9.2015 / 11:45

   Niin oli ja onneksi saatiin noi reseptit mukaan kekkereistä – oli nimittäin niin hvyää !!

 1. 1.9.2015 / 13:42

  Tuttu bloggaaja kerran sanoikin, että koko bloggaus muuttui hänelle merkitykselliseksi kanssabloggaajia tavattuaan. Siinä piilee itu. On ihan eri, kun on tavannut ihmisen postausten takana. Blogeista tulee hyvin todellisia sen jälkeen. Ja koska bloggaamisesta ei yleensä makseta, ovat tällaiset vertaishetket ihania!

  • 4.9.2015 / 11:43

   Moikka Kaimaseni!
   Älä muuta viserrä ja oltiinhan varsinainen team ahma:)!! Ihana oli nähdä ja törmtään vastakin!! Halit ja terkut!

 2. S - beauty of life
  1.9.2015 / 11:05

  Oih, kuulostaa aivan ihanalta tapahtumalta <3

  • 4.9.2015 / 11:42

   🙂 Aivan ihana sellainen se olikin!! Ja mitä ihania tyyppejä olkaan mukana!!

 3. 31.8.2015 / 23:25

  Todella ihanan näköinen paikka missä olet päässyt juhlimaan sadonkorjuujuhlaa ♡♡

  • 4.9.2015 / 11:41

   Moi,
   Paikka on huumaava ja kuvat ei tee oikeutta. Kannattaa käydä tutustumassa!!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram