Melkein valmista – Getting there..

Hei,

ISO kuva pläjäys
Taas yksi touhukas viikonloppu takana.

Vihdoin kaikki rakennusmuovit ovat poissa ja se PÖLY! Ja on ihanan valkoista ja raikasta!

Ihan kaikki kuitenkaan ei ole vielä valmista, kuten kattolistat saavat odottaa – mutta ei haittaa. Alakerran seinät saivat siis uutta maalia ja tapettia. Greige tapetti sai lähteä ja tilalle tuli valkoista Kalklitir maalia  (on muuten erinnomainen valkoinen sävy)!!

Keittiön mummolaretrotapetti lähti myös - sinänsä se ei ollut kamala, mutta se ei oikein tuntunut raikkaalta ja oli jo raksa-aikana saanut kolhuja. Tilalle tuli "koiranputkea" ja tämä on myös Boråstapeter-mallistoa - tarkemmin tämä. Tykkään todella paljon ja entinen keltaiseen taipuva fiilis vaihtui valoisuuteen.

Tapettia tulee vielä muuallekkin, mutta sitten kun ehditään:)
 _DSC0436

Kuvissa näkyy myös tuo viime vuonna maalaamani Kalklitir Nougat- värinen seinä. Hauskaa, miten sävy muuttui ihan valkoisen vieressä ihanan harmaaksi ! Aiemmin greigen tapetin vieressä oli maali hieman ruskehtavan sävyinen, mutta oikea sävy tuli esille nyt. Mutta kuten näkyy, vielä pitää paikkamaalata hieman...
_DSC0458[1]
_DSC0450 _DSC0448 _DSC0451 _DSC0411 _DSC0433 _DSC0443  _DSC0445 _DSC0446 _DSC0456
_DSC0435
_DSC0378
Jos alkaisi hieman rauhottua tämän touhotuksen jälkeen. Pakkokin, kun näyttää sitä, että saamme sairastaa sopivasti koko viikon flunssaa ja yksi poika on jo ollut 40 asteen kuumeessa. Toivotaan, että päästää lähtemään reissuun kuitenkin koko jengi. 
Pääsiäisen jälkeen otetaan yksi arvonta jälleen ja muutakin mukavaa tiedossa!! Joten mukavaa piiiiitkäää viikonloppua kaikille!

Howdy! 
So after all that painting and issues, the little renovation is almost ready. Some minor things still to finish, but we do not have to hurry with that now. Let's enjoy the Easter first! Hopefully we will get rid of the flu before the little trip and that also would be my only wish for this week. Now just relaxing! I'm so happy about my new walls!!:)
Have a nice Easter time!

Love&Peace

K

 

 

 

 

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram