Mökkielämää

Heissan!

Ihan parasta (ja pahita) on ollut siirtyä “mökkimoodiin”.

Hyviä ja huonoja puolia tässä hommassa on!

Otetaan ensin ne huonot: ei “kreikanmatkoja” (tämä nyt ei varsinaisesti huono edes), koska mökin (lue: maatilan) kunnostusproggis vie aikamoisen osan kaikesta rahasta (en sano ylimääräisestä, koska en ole ylimääräistä rahaa vielä löytänyt). Sisäkaton ja navetan “puhallus” kuivajäällä, kaivon  kunnostus (ihan must juttu), hormit ja sähköt, ne olisivat tämän kesän teemoja. Olen myöskin suhteellisen menestyneesti onnistunut telomaan muutaman sormen ja pieniä “palovammoja” löytyy…ah, mikä lomafiilis!

Tätä rahanreikää todella piisaa ja me yritämme selvitä ilman lainarahaa. Eli siis huonoja puolia on, että tämä on ihan järkyttävä sekä valtava työmaa…ja samalla tiedän, että kun noi edellä mainitut työt on tehty, niin ollaan aika pitkällä tässä projektissa. Valoa siintää tunnelissa ja toivo ei ole mennyt.

Hyviä puolia on myös paljon ja kyllähän tämä “wannabe” maalaiselämä on kivaa!!! Olenhan syntyjäni maatilan tyttö ja ihan tietyllä tavalla moni juttu on ihan lapsuudesta sekä nuoruudesta tuttua! Ei mitään kulttuurishokkia siis!

Aamun olen tänään (kin ) aloittanut lämmittämällä “pannua” (keskuskattila), leivinuunia ja laitoin saunaankin tulet (se lämmittää eteistä).

Kerronkin paljon tarkemmin tätä Issulan remontin etenemisestä tuolla Etuovi.com blogissani. Siellä ilmestyy juttusarja “Navetta ja puolivaltakuntaa“. Käykääpä siis lukaisemassa sieltä viimeisimmät käänteet.

Instan puolella kerron sitten  aina päivän kuulumisia –  myös Insta Stories videoissa tukka pystössä ihan “au naturale” lennosta ja kun tulee jutun tynkää… Katsokoot ken pystyy… Pahoittelut etukäteen, jos verkkokalvot kärsii!

Alla muutamia kuvia Issulasta, mutta hei.. muistakaa vielä käydä osallistumassa tohon Happy Homes: Hideaways kirjan arvontaan (klik)! Tänään vika päivä osallistua ja ilmoitan voittajalle heti sekä ilmoitan voittajan nimen myös tuolla Instan puolella huomenna juhannuksen kunniaksi!

 

Ihanaa ja kivaa juhannusta kaikille ja ollaanpa ihmisiksi vesillä sekä jne! Niin ettei mitään ikävää tapahtuisi!

P&L

K

 

2 Comments

  1. 21.6.2017 / 11:02

    Heh, vähän samoja fiiliksiä täälläkin mökin suhteen. Meillä tosin työmaa ulkotiloissa tämän kesän. Välillä tulee ihmeteltyä, mihin sitä on tullut ryhdyttyä ja tuliko haukattua liian iso pala. Mutta kun on tekemisestä nauttivaa sorttia, niin sitä myös nauttii tästä kaikesta tosi paljon. Tsemppiä teille hienoon projektiinne ja muistakaa myös välillä olla ja nauttia (tiedän, helpommin sanottu kuin tehty). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram