MUUBS!!!

kaupallinen yhteistyö Muubs

Heissan!

Täällä ollaan! Vaikkakin hieman on tahti ollut kadoksissa! Piti tulla näyttämään, kun sain postissa tosi herkullisen paketin Muubsilta. Tämä paketti ei olekaan syötävä, mutta syötävän ihania juttuja sain Muubs – tuotemerkiltä kotiini ja pääsin keittiössä kokeilemaan.

Nämä on olleet nyt kuukauden keittiössä käytössä. Tosi kivat sekä monikäyttöiset pienet teak-puiset kulhot, tarjoilulautaset ja pienet lusikat – tosi söpöjä vai mitä?? Kulhot ovat kaikki uniikkeja, koska puu on erilaista ja myös tuo keraaminen kulho suolalle on aivan huippu. Mutta onhan nämä pienet lusikat ehkäpä kauneimmat vaikkapa mausteille ja sopii jättää keittiössä myös esille!

Jos pidät luonnollisesta ja rustiikkesta lookista kotonasi, niin kurkkaappas Muubsin sivuille. Sieltä nimittäin löytyy ihanaa inspiraatiota ja kuvia – etenkin tuotteita ja tästä pääset kurkkaamaan Suomen jälleenmyyjät!

Näin siis meillä laskeudutaan Vappu-viikonloppuun! Eli kovin kotoisia tunnelmia – kaikenlasta elämässä menossa; koulua, tapahtumia, töitä ja – eli keväinen kiire.

Teen vielä toisenkin Muubs postauksen – eli tulossa lisää!

Ihanaa Viikonloppua!

K

2 Comments

  1. 27.4.2018 / 20:14

    Nuo lautaset on ihan täydelliset. Minulla on yksi teak kulho ja se on kyllä näin vuosienkin jälkeen yksi suosikeistani meidän keittiössä.
    Leppoisaa viikonloppua Kati <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram