Odotusta ja Tunnelmointia

Ihanuus ja tunnelmointi ovat hetkessä ja siihen tarttuminen sekä nauttiminen on taito.

Tätä taitoa olen nyt taas opetellut hetken, mutta välillä vahvinkin ote lipsuu. Blogissa on tahtomattaankin ollut taukoa..tai mitäpä minä sitä edes kertomaan tai puhumaan tauosta – olinhan jo päättänyt tehdä tätä omaa julkaisuani ilman mitään ulkoisia paineita.

Olen nauttinut silmittömän paljon syksystä ja sarastavasta talvesta, vaikkakin en muista milloin olisi ollut vesisateeton päivä. Syksy ja talvi ovat ihanaa aikaa, jolloin voi jälleen maastoutua pipoon ja ylisuureen kaulaliinaan – olla valmiina pakkasta ja viimaa varten. Tehdä pataruokia, jossa on liikaa chiliä ja juoda kuumaa glögiä ryystämällä monta kupillista.

Olen saanut muutoinkin rytmiä arkeen sekä tekemisiini. Kodin ja työn suhteen vallitsee sopiva tasapaino. Vaikka välillä vaaka heiluu puolelta toiselle, mutta liike korjaantuu puolin ja toisin painumatta liiallisesti pelkästään toiseen ääripäähän.

Nautin myös suunnattomasti tästä kynttilöiden ajasta ja niitä minulla onkin valaisemassa kotia isoja rykelmiä. Ulko-oviin olen väsännyt isot havukranssit tuomaan pikkuhiljaa joulutunnelmaa. Niiden tekeminen on ihanaa, mutta haluan tehdä senkin vuoksi itse, että en koskaan löydä tarpeeksi isoja valmiina. Vielä on tekeillä muutama kranssi ja ne tuleekin kivaan paikkaan…

Kotiin en olekaan aikoihin hankkinut mitään uutta, koska ei ole ollut tarve millekään. Lähinnä olen etsinyt uutta olohuoneen pöytää kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista. Viime aikoina olen löytänyt itsestäni sisäisen aatteenpalon ja en vain pysty ostamaan uutta. Maailma on muutenkin täynnä kertakäyttökulttuuria, joten en jaksa tuoda sitä enää omaan kotiini ellei ole aivan pakko.

Sen verran kuitenkin tuhlasin, että löysin kauniit tuikkukupit ystävieni pienestä somasta kaupasta Kausalan Vanhalta Asemalta (klik). En voinut itselleni mitään, kun näin nämä. Kauppa on muutenkin ihana joulupuoti ja jos huristelette Kouvolan sekä Lahden välillä viikonloppuisin, niin suosittelen käymään. Vaikkapa vain kahville tai teelle ja samalla voi tehdä kivoja ostoksia. Kaiken kaikkiaan valloittava paikka.
Mukavaa tulevaa viikkoa! Minulla se tietää taas miehen työmatkoja, joten pientä hässäkkää tiedossa. Kyllä tästäkin selvitään!

Yksi toive minulla kuitenkin olisi…

Toivottavasti sataisi jo viimein lunta!

P&L

K

16 Comments

 1. 22.11.2017 / 22:03

  Mullakin on ollut pitkään sisustusähky, on alkanut häiritsemään ihmisten hirveä sisustusmania ja erilaisten ‘tiettyjen’ huonekalujen tai esineiden metsästys. Parhaimman fiiliksen saa siitä, kun löytää kotoaan huonekaluja siirtämällä tai asetelmia vaihtamalla uutta juttua. Kiva postaus ja mukavia marraskuisia tunnelmia sinulle! Maarit

  • 2.12.2017 / 09:02

   Kiitos <3 Ihanaa, että löytyy hengenheimolasia!

 2. 20.11.2017 / 09:51

  Ihanat valoisat kuvat! Itse en lunta kaipaa, viihdyn hyvin tässä harmaassakin:)) Kivaa viikkoa<3

 3. 20.11.2017 / 09:25

  Ihana postaus <3 Meillä maa valkoisena ja joulufiilis on käsin kosketeltavissa. Koristeita en ole juurikaan vielä esille kaivanut, mutta kynttilät, glögi ja lumi – niissä on ihan oma taikansa. Mukavaa viikkoa!

  • 2.12.2017 / 09:04

   Kiitos – meillä on tänä vuonna “havujoulu!, eli havuja ja vihreää..aavistus punaista. Ehkäpä jo kuusikin tänä vkonloppuna;)

 4. 19.11.2017 / 21:30

  Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Kati <3
  Havukranssi on kaunis!

  • 2.12.2017 / 09:04

   Kiitos ihana Outi! <3

  • 2.12.2017 / 09:04

   Love <3 Sullakin näyttää ihanalta!!

 5. 19.11.2017 / 18:41

  Minun täytyy ottaa sinusta mallia, itse olen ollut ihan päinvastaisissa tunnelmissa.
  Ja ihan sama toive 😀

  • 19.11.2017 / 19:46

   ❤️❤️❤️
   Kiitos ja todella on toiveen suhteen sormet ristissä ❤️
   T. Kati

 6. 19.11.2017 / 18:39

  Kiva lukea mukavia kuulumisia ❤️

  Kehtaanko edes kertoa , että meillä on valkoinen lumipeite ja tänään paistoi myös aurinko. Kerrassaan loistava pakkaspäivä. Glögiä juuri siemailen ja odotan maalikerroksen kuivumista…

  Halit ja pus sinne ❤️

  • 2.12.2017 / 09:05

   Ihanaa! Nauti siitä!!:)

 7. 19.11.2017 / 18:09

  Ihana postaus! Kiitos Honey💗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram