Panic

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello,
Weekend! Plain panic and running back and forth.. reason is "I have nothing to wear"!! Suitcase is empty and I should get something to fill it with... Today I went through all shops in this little town - and what I discovered -> we have very ugly shoes in this place!!! So, tomorrow one more round again.. Two days to ETD.
What more - I'm testing my new tiny camera (Olympus E-PL5). Not so convinced about this either - maybe the reason is that everything is too "done" and I'm more manual photo shoot girl. If you have any experience (good or bad) about this equipment, do not hesitate to leave any comment:) Maybe I need some advises...

Lievää paniikinomaista käytöstä ilmassa. Pari päivää reissuun lähtöön ja ei mitään päälle laitettavaa. Tarvitaan vaatetus siis +30 keliin… Olen juossun lapset kainalossa kaupungin kauppoja läpi -> turha kuvitella, että pääset sovittamaan, kun vastassa on varhaisteinin angsti ja taaperon vauhdikkaat moovit.. Joten huomenna palautuskierros ja uutta jälleen kehiin. JA mikä raivostuttavinta: ihan kamalia kenkiä on jokainen kauppa täynnä. Miksi ei voi olla olemassa kauniita, mutta mukavia kenkiä. Olen tietysti väärään aikaan ja sesonkiin liikenteessä, mutta silti..

Testailen myös uutta kameraani, koska meillä oli tarvetta kevyemmällekin kameralle. En voi vaan mitään, mutta taitaa lähteä takaisin sinne mistä tulikin.. On liian “tikitiki” minulle. Pidän enemmän manuaalisäädöillä kuvaamisesta ja jotenkin tuo, ettei ole “sihtausaukkoa” ei ole mun juttu – en osaa millään kuvata pelkältä takanäytöltä. Jos teillä on Olympus E-PL5 kokemusta, niin saa pliis kertoa:) ja jättää kommenttia.

Kisses

Mutta juu – hieman ehkä negisfiilis tästä voi välittyä, mutta seuraavaksi otan kakkua!

Ihanaa viikkoa!!
K

PS. Huomaatteko, miten meillekin tuli väriä. Tuo vanha Kelim matto on ollut varastossa piiiiitkään, mutta nyt kun on lattialla,  ei niin paha.. tai en mä tiedä..oranssi ehkä liikaa..

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram