Pihabyggis

_DSC0950 _DSC0959_DSC0951 _DSC0963_DSC0962

Ehkä se olen minä, joka kerron kaapille paikan sisällä (siis ihan fyysisesti vain kaapille:)), mutta mies on se, joka kertoo pensaan ja aidan paikan ulkona. Meidän työnjakomme on tämä. Mieheni tekisi ja kuopsuttaisi ulkona jatkuvasti jotain, jos vaan työkiireet antaisi periksi. Myös tämän kesän sateet ovat hieman haitanneet tätä touhua.  Mielelläni annan mieheni touhuta ulkojuttujen kanssa ja välillä hän yrittää kyllä kysyä mielipidettä, mutta olen noiden puutarhajuttujen kanssa aika onneton…varmaan kaikkeen oppii.. Mutta siinä hommassa on parempi mieheni.

Tänä kesä on oikeasti yrittetty saada ulko-oleskelutilaa jollekkin mallille. Ihan vaan muutama surkea kuva projektista, jonka kuvaan uudelleen, kun homma on valmis. Olisi edes se yksi aurinkoinen päivä…  Mutta joo – tehtiin aurinkoiseen päätyyn kiviterrassia ja tarkoitus on vielä saada pergola tuohon ympärille villiviineineen. Yritetään saada tehtyä paljon eteenpäin nyt tulevana viikonloppuna.

Kaikki pihan kivet on tilattu Taloon.com :sta. Kävimme katsomassa valmiin mallin ja tilasimme kivilavat pihaan. Olen ennenkin hehkuttanut tätä Taloon.com helpoutta, koska saat tuotteet suoraan omaan pihaa tuotuna kätevästi – ei huolta peräkärryistä tai valtavista rahtimaksuista. Tavara tulee sovitusti ja sovitussa aikataulussa! Ja sitten loppu on itsestä kiinni:) Varsin hienoa palvelua!

Muuten kurkkasin tonne Taloon.com sivuille ja siellä onkin nyt pihakiviä kesähintaan – klik tästä pääset sivuille suoraan! Huikeita ja tuntuvia alennuksia:) Ja muitakin alejuttuja – mua alkoi kiinnostaa tämä!! Apua…

Mukavaa viikkoa!!

Terkuin

K

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram