Piristystä Keittiöön…

* kaupallinen yhteistyö Desenio

Iloa Keittöön ja pilkettä silmäkulmaan – Desenio

Keittiömme sai kivan kesäisen piristysruiskeen, kun kukkasten sjaan virittelin muutaman taulun paikoilleen. Viimeaikoina olen kaivannut jotain “kivaa” keittiöön – juu, pidän keittiöstämme, mutta välillä on muutosta saatava.

Olemme kesäisin niin vähän täällä kotona, etten viitsi kauheasti kukkasia laittaa, mutta jotain oli mielessä. Niimpä sainkin inspiksen, kun Desenio ehdotti yhteistyötä ja löysin tosi kivat taulut sieltä keittiöön. Desenion tauluista löytyi muutamia suosikkeja ja innokkaana “wannabe” kokkina keittiöön, sekä ruokaan liittyvät taulut inspiroivat minua eniten. Vaihtoehtoja olisi ollut vaikka kuinka paljon!

Mukaan ostoslistalle minulle lähtivät taulut: Five Pasta, Garlic, Bordeaux, Onions ja Eat Me Now.

Erityinen plussa on se, että Deseniolla saat samalla hankittua kehykset mielesi mukaan ja juuri oikeassa koossa – materiaalina kehyksissä on joko puu tai metalli. Minä päädyin mustiin ja puunävyisiin kehyksiin, koska ne ovat ajattomia ja muutoinkin  kehykset ovat todella hyvä laatuisia. Julisteet oli näppärä kiinnittää kehyksiin ja se onnistui kerralla.

Erityisesti minua naurattaa toi “One day I’m gona make onions cry..”, siinä on mulle juuri sopiva juttu ja muisto! Jätetään se nyt kertomatta tässä…

Jos sinäkin innostuit ja inspiroiduit Desenion tauluista, niin minulla on nyt ilo jakaa sinulle Alekoodi. Nyt kannattaa olla vikkelä! Yli 29 eur tilaukset saat kotiisi ilman toimituskuluja!

Koodilla “CALLITHOME” saat 25% alennusta julisteista* 12.-14.6. välillä Desenion verkkokaupasta, mutta ale ei kuitenkaan koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Käyppäs kurkkaamassa Desenion verkkokauppa ja kerro minulle, mikä taulu tai juliste sinua inspiroi eniten!

Ihanaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

T,K

 

2 Comments

  1. 12.6.2018 / 19:56

    Tosi hauskoja tauluja ja sopii kyllä teidän keittiön tyyliin täydellisesti.
    Ihanaa viikkoa sinulle Kati <3

    • 19.6.2018 / 14:36

      Kiitos Outi:)Hauska, muuten huomata tää piristys – en ole oikeastaan pitkään aikaan ollut tauluihminen – mut mielen voi aina muuttaa??!! Eikös:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram