Rottinkia & Taidetta

Keväiset terkut vielä kulissien takaa!!
Sain ihanan haasteen päästä rakentamaan Kevätmessuille Parolan Rottingin osaston (6n65). Ja aina kun rottinki on aiheena, olen oikein mielissäni.

Tein osastoa Parolan Rottingille pari iltaa ja mielestäni siitä tuli oikein kiva!

Messuosaston helmi on Outi Tammen uniikki taulu, jonka Outi teki ihan Parolan Rottingin osastolle! Taideteos viimeisteli “huoneen” tässä tapauksessa. Otin muutamia kuvia ennen varsinaisia messuja Rottingin osastolta ja tässäpä niistä muutamia. Parolan Rottingin messuosaston stailaksessa käytetyt tekstiilit (matot, tyynyt ja pienesineet) ovat Svaneforsin tuotteita ja sopivat oiken hyvin rottinkisten tuotteiden lomaan.

Parolan Rottinki

Parolan Rottinki

Parolan Rottinki Parolan Rottinki Parolan Rottinki Parolan Rottinki

Siispä tervetuloa lämpimästi Kevätmessuille Parolan Rottingin osastolle 6n65!

Osastolla on mahdollisuus osallistua arvontaan ja tuotteista on kivoja messutajouksia – esimerkiksi iki-ihana rottinkinen riippukeinu on nyt huokeaan messuhintaan. Ihan kaikki messuosaston tuotteet ovat luonnollisesti myynnissä – myös tuo kuvissa näkyvä upea Outi Tammen tekemä taulu! Voit tiedustella sitä Parolan Rottingin osastolta.

Jos kaipaat kaunista ja oikean väristä taulua kotiisi tai vaikka toimistoosi, Outi maalaa sinulle sen juuri sinun toiveiden mukaan! Yhteyden Outi Tammeen saat tästä – Klik! Itse olen omaani jo tilaillut! Ovat nimittäin todella hienoja!

Messuilemaan siis kaikki – minäkin yritän ehtiä! Oikein ihanat messut odottavat!

K

4 Comments

 1. 8.4.2016 / 09:09

  Moi ja oli kiva nähdä sinua viikonloppuna. Hei, osaatko neuvoa miten käsitellä vanhaa rottinkia? Meillä on vanha kukkapöytä, joka tarvitsisi uuden käsittelyn? Voiko hometta poistaa rottingista ihan homeenpoistoaineella? Ulkona ollut keinumme on mennyt vähän huonoon kuosiiin. Hyvää viikonloppua.

  • 8.4.2016 / 09:19

   Moikka😊 Nyt kannattaa laittaa viestiä Parolan Rottingille👍 Varmasti saat sieltä osaavan vastauksen! Oli tosi ihana nähdä❤ Toivottavasti taas pian!
   T. K

 2. 7.4.2016 / 21:23

  Oli ihana nähdä tänään <3 Ihania noi Outin maalaukset!

  • 7.4.2016 / 21:39

   Niin oli:)
   Nämä on todella upeita!! Nähdään pian taas;)

   Terkut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram