SaturdaySaturday

Livinroom Kitchen Lights Vase Parolan Rottinki table

Tänään on ollut mahtava päivä – ihan kaikin puolin. Kotona ei ole ehtinyt olemaan  juuri  nimeksikään, mutta sehän ei haittaa. Käväisin lasten kanssa Auttoisilla Keinuhongan tilan ja siellä sijaitsevan Suvimarjan lifestylen syysmarkkinoilla! Jos liikutte tuolla päin niin kannattaa käväistä – aivan ihana paikka ja ei ole ostettu mainos! Tilan ja Suvimarjan lifestyle putiikin uutisia kannattaa seurata FB:ssä, koska putiikki jää pienelle lomalle ennen joulukiireitä, mutta ensi viikon on vielä normaalisti auki!! Sitten avautuu taas marraskuussa ihanine juttuineen! Kaupalta löytyy niin lähiruokaa ja superupeita sisustusjuttuja. Retkelle kannattaa lähteä

Tänään siis käytiin rapsuttelemassa Auttoisilla sonneja ja ihmeteltiin markkinameininkiä – mitä tuli ostettua Suvimarjan kaupalta, niin näette pian! Mä nimittäin tartun maalipensseliin…

Kotona mennään aika selkeällä meiningillä sisustuksen suhteen. En ole ihan maailman minimalistisin ihminen ja jotain lämpöä pitää olla, joten mulla ne on aina taljat, korit  ja tyynyt.  Hirmusti himottaisi maalata tuo alakerran parketti… mutta….  Löysin myös ihan täydellisen valaisimen tuohon ruokapöydän päälle viimein ja nyt sitten mietin sen hankkimista – taas sellainen pitkän linjan hankinta sekin. Tuo nykyinen ruokapöydän Ikean “voikukka” valaisin on menossa makkariin viimein (ehkä jo tänään)…

Tällaista tänään! Nyt mä lähden maalailemaan:)

See Ya!

P&L

K

14 Comments

 1. 20.9.2015 / 20:11

  Mistä tuo ihana musta valkoinen viltti on? Aivan ihana koti teillä! <3

  • 20.9.2015 / 21:55

   Kiitos:)
   Tämä on ostettu Umeåsta Ruotsista ja kauppa taisi olla Åhlens:) Varmaan löytyy myös Tukholmasta.
   Terkut!!

 2. 20.9.2015 / 20:10

  Mistä tuo ihana mustavalkoinen viltti on? Ihana koti teillä! <3

 3. 19.9.2015 / 23:08

  Mä voisin hyvin muuttaa teille – tykkään juuri tuosta, ettei ole liian minimalistista – eikä silti ole sullottu täyteen tavaraa.
  Ja tykkään myös tuosta pienieleisestä tavastasi tuoda lämpöä sisustukseen <3
  Kivaa viikonloppua ja rentoja maalaushetkiä!

  • 21.9.2015 / 19:12

   Tervetuloa – vierasmaja odottaa:)
   Aina on oltava jotain kontrastia ja lämpöä. Ihan liiallinen pelkistys ei ole mun juttu!
   Matoilla saa aika kivaa muutosta tähän sisustukseen ja tällä hetkellä on aika matoton kausi näköjään menossa – toisaalta en jaksaisi poimia niitä “punajuuria” valkoiselta matolta;)!
   Terkut sinne!!

 4. 19.9.2015 / 20:01

  On teillä kyllä nätti koti <3
  Nyt ihan alkoi jänskättämään, että mitä sä siellä maalailet?
  Mukavaa lauantai-iltaa.

 5. 19.9.2015 / 18:55

  Niin kauniita kuvia, niin kauniita!
  Olen jo todella kauan haaveillut tuosta ihanasta maljakosta…
  ehkä sitä vielä saa jostain ostaa?

  Ihanaa illan jatkoa

  • 20.9.2015 / 21:57

   Moi,
   Näitä on varmaan Tiirinkosken Tehtaalla – ainakin oli vielä viimeksi ja kannattaa käydä kurkkaan heidän nettikauppa, jos sieltä löytyy?? On House Doctorin malli.
   Terkut!

 6. 19.9.2015 / 18:39

  Kivan näköistä teillä. Teidän oman näköistä. Onkohan teillä Elloksen sohvapöytä. Meillä taitaa olla sama. Miksi maalata parkettia? Sehän on ihan ok. Kivaa viikonloppua.

  • 21.9.2015 / 19:10

   Moi,
   Juu on Elloksen ja tämä nyt taitaa meille jäädä, vaikka ensin mietin, että oisko se Hay parempi. Perhe äänesti tän pöydän puolesta:D!
   Terkut ja Kiitokset!!

   • 21.9.2015 / 20:12

    Tämä on ihan kiva. Meillä on hieman jo naarmuuntunut, mutta elämisen jälkiähän nuo on. Hyvä valinta, arvoin noiden kahden välillä. Minulla valinnan ratkaisi hinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram