Sauna from Finland

Yhteistyössä Sauna from Finland kanssa

Sauna from Finland – Suomalainen Saunaelämys

Onko parempaa kuin suomalainen sauna ja tunne saunan jälkeen? Minusta ei! Olen henkeen ja vereen saunaihminen ja yleensä saunaan pakenen – oli sitten huolia tai iloja! Aina on hyvä syy saunomiseen!

Joten minun ei tarvinnut kieltäytyä, kun Sauna from Finland tarjosi mahdollisuutta ryhtyä bloggaamaan saunasta ja näin blogin kautta toimia heidän omana “saunalähettiläänä”. Ihana juttu ja olen tästä todella innoissani! Voin vakuuttaa, että lauteilla tulen istumaan!

Sauna From Finland

Kuva: Harri Tarvainen/Sauna From Finland

Authentic Finnish Sauna Experience

Sauna from Finland yhdistyksen kanssa tulen kertomaan blogissani ajankohtaisia asioita ja myös yhteistyössä mahdollisista saunaan liittyvistä tuoteuutuuksista. Luvassa on myös mahdollisesti tuotetestausta ja tietysti sauna-aiheisia kuvia!

Suomalainen sauna on kautta aikojen ollut se juttu, mitä Suomesta tunnetaan myös ympäri maailmaa. Sen vuoksi Sauna from Finland yhdistys tekeekin sauna-alan yritysten kanssa yhdessä työtä ja vie suomalaista saunaosaamista maailmalle. Yhdistyksessä toimii iso joukko suomalaisia yrityksiä yhdessä, joten tässä yhdistyksessä on voimaa!

Suomessa on  kehitetty paljon suomalaista saunaosaamista, – tuotteita niin kiukaasta ja tekstiileistä aina luonnon kosmetiikkaan saakka. Suomalainen saunaan liittyvä osaaminen on tässä maailman parasta, koska onhan kyseessä suomalainen sauna! Sauna from Finland haluaakin korostaa saunaelämystä ja – kokemusta.

Saunakokemus on kokonaisuus joka alkaa jo ennen saunaa ja päättyy vasta saunomisen jälkeen. Tätä halutaan yhdistyksessä kehittää asiana, joka tunnetaan kotimaassamme, mutta myös kansainvälisesti. Ja hyvin paljon yhdistys on jo tehnytkin suomalaisen saunakulttuurin hyväksi ja se onkin hyvin näkyvässä roolissa maailmalla.

Sauna From Finland voi myös antaa Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkkejä, jota saunapalvelua tarjoavat yritykset voivat hakea tilaussaunapalveluilleen tai asiakassaunoilleen. Prosessiin liittyy aina virallinen auditointi ja siitä voit lukea lisää yhdistyksen sivuilta täältä.

Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki on erityinen tae ulkomaalaisille hienosta sekä autenttisesta aidosta suomalaisesta sauna kokemuksesta! Ja itse saunakohteelle se on myös kehittämisen työkalu, koska suomalainen saunaelämys on maailman paras ja sellaisena se halutaan myös säilyttää.

Kuva: Harri Tarvainen / Sauna From Finland

Suosittelen oikein lämmöllä tutustumaan Sauna from Finlandin toimintaan ja yrityksiin, jotka ovat mukana tässä. Tämä on todella hieno ja upea juttu!

Jotta tämä päivä olisi täydellinen ja viikonloppu voi alkaa, on minulla jo sauna lämmin. Ja aion nauttia oikein kunnon pitkät löylyt!

Toivottelen teille oikein ihanaa ja saunanlämpöistä viikonloppua <3!

Iloa ja Valoa!

K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram