Se Hajosi…

Viimeinkin! Siis todella viimein se hajosi – olohuoneen musta pyöreä pöytä. Nostaessani kirjapinoa sen jalat lähtivät irti ja en edes yrittänyt korjata…sitä on nimittäin jo muutaman kerran tehty.

Pöytä on kitunut jo vuoden ajan ja olen päättänyt, että en osta/hanki uutta vasta kun tuo vanha laukeaa lopullisesti. No nyt sitten se tapahtui!

Kuitenkin olen jo katsellut pitkään sohvapöytiä sillä silmällä, mikäli jokin kiva tulisi vastaan. En ole tyyliltäni mikään yyber moderni, en halua marmoria ja en todellakaan mitään laminaattihässäkkää (kuten tämä tuhoutunut kappale oli).

No mitäs sitten tilalle?? Jotain siinä pitää olla.

Kannoin sisälle takapihalla olleen hyvin vanhan pikku pöydän. Oikeastaan ihanan ränsistynyt ja en edes halua sen olevan liian siisti. Menee hyvin tällaiseen kesäiseen “huolettomuuteen”! Katsotaan nyt sitten rauhassa jotain uutta tai kierrätettyä.

Kuvat ovat hieman sameita.. leikin taas kameran tekniikalla ja yritän saada tuon “haarukoinnin” manusti kohdalleen. Eli mitä yritän, niin haluan saada tuon luonnon näkymään siten ettei se ylivalottuisi… Saa neuvoa ja jos jollain on Sony A77 (mark II), niin kertokaa vinkkiä.

Mutta nyt olemme selvinneet täällä flunssasta ja voimme tänään lähteä Issulaan maalle. Siellä alkaakin/jatkuu taas “hurja remontti” entistä hurjempana. Issulan kuulumiset ja tapahtumat kerron täällä Etuovi.com blogissa (klik), joten käykää siellä tsekkaan mitä kaikkea on meneillä…

Ja käykää ihmeessä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan!! Vielä muutama päivä jäljellä!!

Har det så bra!!

K

 

6 Comments

 1. 19.6.2017 / 10:46

  Rustiikkinen vanha puu on aina loistava valinta pöydän materiaaliksi! Tunnistan tuon saman ajatuksen -ostan uuden vasta kun entinen hajoaa- ja usein sitä hajoamista sitten joutuukin odottelemaan kauan ja pärjäämään sen vanhat kanssa..

  Mutta juuri noinhan se kameroiden kanssa menee -pitää kokeilla, testata, huomata mikä toimii ja mikä ei toimi, jotta oppii käyttämään kameran ominaisuuksia parhaiten. Ja kun on monta asiaa joiden säädöt vaikuttaa lopputulokseen. Eihän sitä muuten opi ellei kokeile ja harjoittele:)

  Ihanaa juhannusviikkoa teille <3

  • 21.6.2017 / 09:04

   Kiitos ja olen kyllä siirtynyt omissa kulutustottumuksissani siihen, että en etsi enää uutta:) Jotenkin kodista syntyy paljon persoonallisempi näin!
   Olen kuvannut jo lähes 10v ja kyllä tämä opettaa joka päivä uusia asioita – eihän tämä muutoin olisi kivaa:) <3
   Terkkuja ja kivaa kesää!!

 2. heini
  18.6.2017 / 20:11

  Siis yritit kuvata luontoa ilman ylivalottumista?? Ei sitten onnistunut alkuunkaan…aivan kamala tuo kuva missä kakara seisoo

  • 18.6.2017 / 21:20

   Kiitos niin upeasti muotoillusta palautteesta !! Jos lukisit tekstin, niin todellakin ymmärtäisit, “että vasta yritin”…on välillä ihan hyvä näyttää niitä ei onnistuneita otoksia! Älä muuten koskaan kutsu kenenkään lapsia “kakaroiksi” 🙂
   Mutta oikein mukavaa kesää sinulle 🙂

 3. 16.6.2017 / 11:27

  Ihanaa mökkikesää ja viikonloppua Kati ❤️

  • 16.6.2017 / 12:18

   Kiitos Outi ❤❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram