Siivoushullun Päiväkirja: Tunnustukset

Siivous4 _DSC1042 Siivous2 Siivous

Olen siivoushullu – tunnustan sen kaikille nyt.

Rakastan siivousaineen tuoksua ja rakastan sitä, kun saa siivotessa tehtyä”jotain näkyvää” aikaiseksi, minkä tiedostaa kuitenkin pysyvän siinä tilassa hetken lapsiperheessä.. mustat jäljet valkoisissa ovissa ovat vain viiden minuutin päässä jälleen..

Rakastan siivoamisen jälkeistä eufforiaa, puhtaiden lakanoiden tuoksua tai sitä hetkeä, kun kaikki on vaan järjestyksessä ja mikään ei ole vinossa – tämä hetki ja mielentila on varmaankin verrattavissa 10 km juoksulenkin jälkeiseen endorfiinihumalaan. Toisaalta siivoukseni on vastine tuolle lenkille, koska olen ihan yhtä puhki sen portaissa juoksemisen ja tavaroiden raivaamisen jälkeen…näkisittepä kun puristan paidan helmasta hikitipan (mutta en puhtaalle lattialleni..)!

Rakastan katsoa ostostelevisiosta siivousvälinemainoksia ja uusia tehokkaita siivousvälineitä ja sitä, mitä kaikkea niillä voi tehdä. Itse olen ostanut vain hörymopin, mutta siitäkin katkesi varsi mieheni yrittäessä pestä klinkkerilattiaa… Otin sen raskaasti..;).. R.IP. Höyrymoppi.

Rakastan seisoa minuutti (tuntejakin menisi) tolkulla siivousainehyllyjen välissä jättimarketeissa ja katsella pulloja, sekä miettiä mitä kaikkea niillä voikaan siivota! Aina voi tehdän jonkun uuden mielenkiintoisen löydön!

Rakastan puunata wc-tilaa!
Meillä näet pestään wc ihan joka päivä – pakko.. asu itse kolmen poikalapsen kanssa.. miksei se voi osua…???

Rakastan siivota, vaikka ei olisi aina tarvekkaan. Se on vähän kuin meditatiivinen tila – moni kiperä ja vaivannut asia on loksahtanut paikoilleen imuria heilutellessa.

Hyvät ystävät, jotka jo tuntevat hulluuteni laadun, tietävät  tuoda tuliaisena uutta “yllätyspesuainetta”, koska minulle se vastaa kimpullista ruusuja (toki kukkasiakin voi tuoda). Viimeksi sain upean pesuainepullon ystävältäni ja oih, viimein on aine mikä ei tahmaa lattiaa!!!  Osa ystävistä osaa kiusoitella tullessaan väittämällä, että “täällä on pölypalloja…”..

Usein iltaisin, jos mieheni tai lapset käyvät alhaalla iltapalalla ja itse olen jo “melkein” nukahtamassa, kuulen pussien rapinaa (leipää, kinkkua, yms), kehitän syyn mennä alas. Näen jo päässäni, miten kaikki on pitkin pöytiä… On pakko tarkistaa paljonko murusia on ja missä – inhoan tulla aamuisin likaiseen keittiöön… tiedän, olen sairas, sairas….tiedostan tämän..

Tuliaisina kotiin reissuiltani tuon yleensä ihanaa pesuainetta tai tms. Kauniit pesuainepullot ovat vastuttamattomia tai ihanat tiskiharjat..pesuainetta toin viimeksi Ruotsista 3 litraa… jotkut rahtaa olutta, minä “fairia”…

Hullu, mikä hullu! Jokainen on luonteensa vanki!

Tässä tunnustuksia – mitä fetissejä teiltä löytyy:)? Ja JOS kaipaatte siivousvinkkejä, niin niitäkin löytyy! 😉

Mukavaa iltaa – minä alan siivoamaan! Vuorossa kodari ja kylppäri ja sauna… noh, katsotaan nyt!!

P&L

k

P.S. Käykää osallistumassa edellisen postaukseni Habitaren lippuarvontaan:)

Share:

6 Comments

  • 18.8.2015 / 17:04

   Älä muuta virka – Hulluilla on halvat huvit;))
   Terkut!

 1. Marika
  17.8.2015 / 19:20

  Suoraan mun elämästä ja siivousintoilusta?? mieheni on antanut lempinimen Moppi Marika ? puhdas ja siisti koti on vaan kaunis.

  • 18.8.2015 / 17:03

   Mahtavaa – meille voisi olla ihan oma “hoitolaitos” jossain:)!!

 2. 17.8.2015 / 18:47

  Mun ystävät on antaneet mun addiktiolle nimen ja se on lattianeuroosi. Eli tykkään imuroida ja pestä lattioita, kuulemma liiankin usein 😀

  • 18.8.2015 / 17:02

   Tää on tätä:) Mutta mulle siisti koti on “siisti pää”!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram