Stockholm

_DSC0496_DSC0483

_DSC0498 _DSC0494 _DSC0497 _DSC0487
Quick Greetings from Stockholm!
The City is awakening for  the summer season and there was so much to see. Impossible to get  it all at once. The spirit was amazing as always and we spent a lot of time by walking and enjoying the views. Of course I did pop in into some interior shops with my dear friend Laura, but I tell you about that in another chapter.. Now is time for Sauna and relaxing evening before tomorrow that is going to be a hectic one..

Terkut Pääsiäislomalta! Nyt ollaan jo kotona ja valmistaudutaan arkeen!

Vaikkakin sää ei Tukholmassa ollut mitä ihanin ja välillä saatiin vesisadekuuroja, oli kuitenkin niin ihanaa vaeltaa kaupungissa ja syödä silmin kaikkea kaunista. Torit olivat kukkaloistossaan, kun torikauppiaat asettelivat tuotteitaan, ihmiset kevättuulella ja muutenkin kaupunkin heräili kesää varten – ja tulevia häitä varten! Ihanaa! Muutamia kuvia pitkältä viikonlopulta Östermalmilta.

Parhaita hetkiä olivat kuitenkin ne, kun sai olla pitkästä aikaa ystävien seurassa. Höpötellä niitänäitä.
Kävimme myös kiertämässä ystäväni kanssa suuren osan Tukholman sisustuskaupoista ja jotain pientä tarttui mukaankin. Pääasia oli lepuuttaa hermoja naisten kesken ja nauroimmekin, että kevyesti tuli yli 10 k askelta tuona päivänä, mutta suu kävi ainakin tuhat kertaa nopeammin!
Palaan noihin ostoksiin myöhemmin! Nyt kutsuu sauna – reissussa rähjääntyy!

P&L
K

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram