Suomen Kaunein Koti 2017 Äänestys alkaa…

Nyt on viimeinkin tämän vuoden Suomen Kaunein Koti kymmenen finalistikodin joukko koossa. Meidän kotimme esiteltiin tänä vuonna jaksossa numero 5. ja voi, voi… kyllä meitä ja ainakin minua jännitti niin kovasti. Finaaliin kuitenkin pääsimme kaikesta huolimatta, vaikka ihanat kilpakumppanit meillä tuossa jaksossa oli. Ja huikeita upeita sekä ihania kilpailijoita on jälleen koko finaali pullollaan! Omasta mielestäni, kun päästiin tähän huikeaan sakkiin, niin olen jo voittanut paljon!

Kerroinkin Etuoven blogissa (klik), että miltä tuntui ja mitä kaikkea päässä vilisi tuon illan aikana – olin hieman paniikissa. En suorastaan ohjelmasta, mutta sen vuoksi, koska “tulin kaapista ulos”… Sainhan tuomareilta myös kritiikkiä värikkäistä tapeteista, mutta kauneus on aina katsojan silmissä – se kannattaa muistaa.

Tuosta “meidän” päivästä on nyt hieman yli kuukausi ja teitä varmaan kiinnostaa, mitä tässä onkaan tuon jakson jälkeen tapahtunut?! No minä kerron teille, mitä kaikkea on kuukaudessa tapahtunut!

Mitä sitten tapahtuikaan…

Helmikuun alun jälkeen minulle on tapahtunut paljon ja olen menossa sitä suuntaa kohti, johon olen aina halunnutkin.

Työkseni olen tehnyt jo aiemminkin pienessä mittakaavassa sisustussuunnittelua ja tuon Suomen Kaunein Koti jakson jälkeen olen saanut tiedusteluja sekä yhteyden ottoja, mikäli voisin auttaa sisustussuunnittelun parissa. En todellakaan odottanut huomiota tai edes kuvitellut saavani mitään tällaista, mutta ilmeisesti “kodinomaisuutemme” on vedonnut osaan katsojista. Olen tulevasta todella innoissani ja kiitollinen!

Tulossa on muun muassa kahdet tapahtumat ja messut, joissa olen mukana. Esimerkiksi minut löytää ensi viikon viikonloppuna Lahden Raksa messuilta Suvimarja Lifestyle Putiikin osastolta – tule ihmeessä sinne moikkaamaan! Siellä on paljon kaikkea ihanaa ja pääset Suvimarjan osastolla vaikkapa kyselemään sisustamisesta, mikäli tarvitset vinkkiä tai neuvoja. Lisäksi on tulossa paljon muutakin kivaa! Minulla on siis todella ihanat kokemukset koko Suomen Kaunein Koti-ohjelma projektista, jos sitä näin voi kutsua.

Jännitystä Ilmassa…

Nyt siis on tuo joukko, kymmenen kaunista kotia on odottaa! Suomen Kaunein Koti 2017 valitaan näiden joukosta ja sinulla on siellä ruudun toisella puolella äänivalta. Suomen Kauneinta Kotia voit äänestää täällä MTV 3 sivuilla.

Koteja on siellä joka makuun ja lähtöön, aina pienistä kodeista isoihin luksuskoteihin. Yhteistä kaikille noille kodeille on, että ne ovat kovin rakkaita asujilleen ja omistajilleen. Jokainen meistä on luonut kodin itsellensä ja omista lähtökohdista. Nyt siis sinä siellä voi antaa äänesi suosikille! Olenko se minä kirjavine tapetteineni tai joku muu, sinä päätät äänelläsi! 🙂 Klikkaile tästä siis sinne äänestämään! Varmista, että oma suosikkisi voittaa!!

Nyt sitten jännittämään, miten käy – mutta paras voittakoon! Näinhän se menee ja varmasti etenkin meitä kaikkia finalisteja jännittää kovasti!

Kiitos kaikille teille, jotka olette kovasti meitä tsempanneet ja tsemppiä tarvitsevat myös kaikki muutkin kodit tässä kilpailussa. Peukutan rohkeudesta teille kaikille osallistujille, jotka osallistuitte ihanilla kodeillanne! Minulle ja perheelleni on ollut kunnia päästä tähän kymmenen kodin finalistijengiin mukaan, vaikka sinne kyllä kaikki kodit olisivat kuuluneet – on vaikea nostaa yhtään kotia toisen yläpuolelle ja voiko sitä edes tehdä??

Mutta kuitenkin yksi voi vain olla se teidän katsojien ja lukijoiden suosikki voittajaksi!

Peukut Pystöön siis ja paras voittakoon! Meidän kodin äänestys nro on 5 – joten äänestämään klik!!

Terkuin,

Kati

PS. Tästä voi muuten vielä käydä lukemassa Etuovi blogin tunnelmia, kun jakso jossa kotimme oli ehdolla esitettiin! Kerroin siinä hieman tunnelmia!!

7 Comments

 1. Virve
  17.3.2017 / 14:32

  Ihanaa että kodikas ja persoonallinen kotinne pääsi finaaliin! Ansaittu juttu! Finalistien joukossa peräti kahden tuttavaperheen erilaiset mutta yhtä ihanat kodit. Onnea teille kisaan!!

 2. Jnita
  15.3.2017 / 17:06

  Selailin blogeja ihan summamutikassa ja sattumalta päädyin sinun blogiin! Äänestin teidän kotia juuri eilen. Varsinkin keittiö ja tapetit oli se miksi ääni meni teidän kodille. 🙂

 3. 14.3.2017 / 20:55

  Upeeta ja tosi innoissaan teiän puolesta 🙂 . Kerrothan sit miten kävi <3

 4. 14.3.2017 / 20:20

  Onnea finaalipaikasta ja kokemuksen siivittämistä uusista tuulista! Olette rohkeita, kun uskalluitte mukaan jännittänään projektiin. Kaikki osallistuneet kodit olivat kauniita, kukin omalla tavallaan. Tuntuu vain hurjalta laittaa niitä paremmusjärjestykseen, koska ne mittelevät niin eri sarjoissa omaperäisine ratkaisuineen. Kevätiloa! Tuija

 5. 14.3.2017 / 15:20

  Wau, onnea kisaan! Jotenkin multa on menny ohi tää juttu (reissussa kun olin alkuvuoden…).

 6. Riikka
  14.3.2017 / 12:20

  Ääni annettu 🙂 Mukavaa kevättä!

  • 14.3.2017 / 12:25

   Hyvä Hyvä ja pääasia, että äänestää omaa suosikkia <3
   Terkkuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram