Suuri Sininen

Kaupallinen Yhteistyö Suvimarja Lifestyle Putiikki.

Nyt kun minulla on ollut aikaa olla kotona, ovat pienet asiat muuttuneet isoiksi ja kun joku häiritsee, niin se häiritsee pahasti!

Musta kaappi yläkerran aulassa oli alkanut tökkiä todella hieman rumalla pinnallaan ja mietin myös tuota yläkerran aulan tapetin valintaa. Joku tässä ärsytti pahasti.. mitä siis tehdä?? En edelleenkään ole varma tapetista, mutta mustan kaapin halusin raikastaa. Etsin hyvää “vanhaa” sävyä..

Kun puhuin sisustuskriisistäni, niin Suvi Suvimarja Lifestyle Putiikista ehdotti minulle yhteistyönä Annie Sloanin Chalk Paint maalia… Tuumasta toimeen siis ja rohkeasti kokeilemaan!

Kuitenkin ajattelin vielä antaa tapetille mahdollisuuden ja kaappi taas saisi siis ensin kyytiä (voisihan sen aina maalata uudestaan…)! Siispä tartuin sutiin ja maalasin sen kauniin sinisellä sävyllä, joka löytyi jo kertomastani Annie Sloan Chalk Paint™ maaleista Suvimarjan Lifestyle Putiikista.  Sävy maalissa on Aubusson Blue, jonka pinnan viimeistelin maalin kuivuttua kirkkaalla vahalla.

Koska Chalk Paintissa on muuten huokoinen ja mattamainen pinta, niin tuo vaha tekee sävystä hieman syvemmän, mutta samalla pinnasta tulee pyyhittävä ja lika ei tartu. Sama sininen löytyy muuten  tuosta tapetin värityksestä ja näin rauhoittaa yllättävästi koko tilaa.

Nyt siis on rauha palannut ja kaappi on todella kaunis. Juuri sellainen oikea vanhan sininen. Sitä ei siis enää tarvitse maalata, mutta katsotaan mitä tapetille käy! Jotenkin tuntuu, että siinä on nykyiseen mielentilaani joten liikaa kaikkea. Siispä maalisuti taitaa taas tarttua käteen…ehkä.

Iloa ja Valoa!!

K

12 Comments

 1. Katri
  18.5.2017 / 12:18

  Aivan ihana kaappi ja väri! Paljon meni maalia tähän? Mulla olis samantyyppinen projekti tiedossa ja maalin määrää pohdiskelen…

  • 22.5.2017 / 18:48

   Moi. Jos tätä Annie Sloan maalia haluat, niin litran purkki riittää:) Sillä maalaat jo kaksikin kaappia!

  • 25.4.2017 / 19:38

   Kiitos <3 ja toivottavasti se kevät viimein tulisi...

 2. merja hämäläinen
  9.4.2017 / 10:59

  Mä olen samalla maalilla maalannut tyttären senkin, on kaunis sinisen sävy!

  • 25.4.2017 / 19:38

   Älä muuta virka! On mielestäni niin kaunis sininen!

 3. 7.4.2017 / 22:40

  Tosi kaunis lopputulos. Kaappi ja tapetti on tosi ihanan raikas yhdistelmä.

  • 25.4.2017 / 19:37

   Kiitos!! Nyt alkaa olla jo silmä tottunut!

 4. 6.4.2017 / 20:45

  Mä en kestä! Meille tulee tuota Boråsin Lilacs -tapettia kodinhoitohuoneeseen ja sen kaveriksi sininen liinavaatekaappi. 😀 Great minds think alike! Sanomattakin siis selvää, että tykkään ja kovin! <3

  • 25.4.2017 / 19:34

   Ihanaa ja se on aivan ihana tapetti!! Ei muuta kuin tapiseeraamaan!!

 5. 6.4.2017 / 18:17

  Kaappi on kuin tehty pariksi tapetille. Jos nyt harkitsisit vielä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram