Syysmatto ja Arvonnan voittaja!

kaupallinen yhteistyö Svaneforsin kanssa

Jälleen podemme kevyttä Habitare-krapulaa ja vieroitusoireita! Todella ihanat messut!

Luulenkin, että tällä tapahtumalla on enemmän ja vähemmän vaikutusta usean messuvierailijan kotona tapahtuvaan sisustussirkukseen, kun koti alkaa taipua syksyä kohti syksyn sekä talven värejä. Minulle ainakin käy näin!

Ensimmäisenä meillä syksyn tulon huomaa matoista… ja tämä Svaneforsin matto on ihan täydellinen!!!!! Mitäpä sitä kieltämään. Sain maton kotiini pikatoimituksella kuvausta varten ja taitaapa se tuohon lattialle jäädä. Matto on 2×3 m ja isoon eteiseemme  loistava! Maton “puolta” voi vaihtaa ja halutessaan saa valkoisemman tai mustemman kuosin esille. Nyt halusin vielä laittaa tuon vaaleamman…ehkäpä jossain vaiheessa käännän tummemman puolen esille.

Olen tehnyt muutaman vuoden yhteistyötä Svaneforsin kanssa ja ihan ehdotomat suosikit heidän kaikista tuotteista ovat matot! Ne ovat todella kohtuullisia hinnan suhteen, mutta ennen kaikkea kestäviä sekä pestäviä!

Käy kurkkaamassa Svaneforsin sivuilta tuotteista oma suosikki..ja sieltä löytyy myös jälleenmyyjät! Saattaapa tulla myös jokin kiva Svanefors aiheinen juttukin vielä…

Kiitos kaikille Familon vuodevaatesetin arvontaan osallistuneille!

Voittaja on tällä kertaa Anna-Mari ja hänen kommenttinsa oli:

“Kahden pienen, huonosti nukkuvien, lapsen äitinä tiedän tasan tarkkaan unen merkityksen.. Tällä hetkellä on ihan sama, mihin pääni illalla kallistan, nukahdan taatusti. Mutta jos valitsemaan pääsen, nukahdan mieluusti puhtaisiin, hyvältä tuoksuviin, vähän jämäköihin lakanoihin 😍 Ihanasti kirjoitit, että kauniita lakanoita ei tarvitse peittää päiväpeiton alle. Tuon arjen helpotuksen ottaisin mieluusti käyttöön 😊 arpaonnea siis minulle!!”

Onnea Anna-Mari ja lähetämme sinulle kotiin kivat vuodevaatteet!!!

Ihanaa rauhallista sunnuntaita ja tsemppiä alkavalle viikolle! Minä lähden tästä vielä messuilemaan…

P&L

K

8 Comments

 1. Satu Möller
  18.9.2017 / 18:37

  Hei. Round Trip Turkey myy ihania puuvillasta käsintehtyjä villamattoja.

  Mieletön laatu ja kattava valikoima.

  Löytyy FB sivusto.

 2. 17.9.2017 / 20:01

  Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Kati!

  • 19.9.2017 / 11:19

   Kiitos Outi ja ihanaa viikkoa!

 3. 17.9.2017 / 19:08

  Mä olen myös hurahtanut Svaneforsin mattoihin. Ihan parhaita (nimenomaan pestävyys!) hinta-laatusuhteeltaan. Tämä mustavalkoinenkin sopii hyvin teidän ihanan isoon eteiseen. Musta on kans kiva, että heillä on niin kovin monenlaisia kuoseja.

  • 19.9.2017 / 11:20

   Nämä on niin ihquja! Showroomilla tuli “ihanuuspaniikki” ja voisin ostella kaikki, jos rahaa (ja tarvetta) olisi loputtomiin:D!
   Terkut!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram