Tapettirakkaus

Olen aina rakastanut tapetteja!

Ensimmäiset muistoni tapetteihin liittyvät ihan lapsuuteen. Minulla on hyvin selkeä muisto, millaiset olivat äidin ja isän huoneen tapetit – hentoja pieniä ruusuja kuviossa. Ehkäpä tästä syystä tapetti ja kuviot ovat edustaneet minulle aina kodikkuutta ja kotia.

Jossain vaiheessa epäröin tapetoida tai yleensäkin laittaa tapetteja, koska “entä jos kyllästyn” soi päässäni, mutta onneksi olen rohkaistunut silläkin saralla..hurjasti! Lempitapettimallistoni on Boråstaperin mallit – ne ovat suht huokeita ja mallisto on ajaton skandinaavinen sekä ajaton. Etenkin olen tosi iloinen siitä, että saan tehdä heidän kanssaan yhteistyötä, joten pelkäänpä puolestanne, etteivät tapetoinnit tähän lopu…

Keräsinkin kuvina (jälleen…) kaikki kotimme Boråstaperin mallistosta olevat tapetin tähän blogikirjoitukseen.

Työhuoneemme tapettia on minulta kysytty usein. Se on nimeltään Flora ja ehkäpä mielestäni yksi kaikkein kauneimmista tapeteista! Ihana!! Pohjaltaan se on musta, mutta hieman liitutaulumainen. Joten se todella tuo mieleen menneet vuosikymmenet. Pidän kovasti siitä fiiliksestä!

Eteisessä kivaa kontrasti luo Wonderland malliston Mårdgömma tapetti sinisenä. Se oli oikein hyvä valinta raikastamaan valkoiset portaat ja tuomaan asennetta sisääntuloon. Hieman raju, mutta tosi kiva!

Voin sanoa, että yläkertamme tapetit jakavat hyvin paljon mielipiteitä – joko íhastut tai vihastut… noh, minä tykkään ja se nyt tässä talossa on varmaan ok ja ei miesväkikään ole pahoillaan! Mutta värit eivät ole kaikkien mieleen..

Yläkerran aulan tapetti on lasten suosiossa ja se myös Wonderland sarjasta, mutta tällä kertaa malli nimeltä Rävdunge. Iloinen, räiskyvä ja raikas. Mielestäni se tekee ihanan kontrastin makuuhuoneemme Lilacs tapetille, joka rohkeasta kuviosta huolimatta on todella levollinen.

Nyt juuri julkaistiin Boråstaperin uusin mallisto Beautiful Traditions ja sanonpa sen, että tekisi mieleni taas laittaa tapettitivoli pyörimään… Olen jo miettinyt maalle Issulaan tapetteja ja mihin/millaisia haluaisin. Ehkäpä täytynee “tapetoijaa” lepytellä hetki, ennen suurempia ehdotuksia! Mutta jotain kivaa on varmasti tulossa!

Onko teillä vielä tapetteja hakuisessa vai oletko tapettityyppi lainkaan?? Noh, koskaan ei tiedä, vaikka joku ihana juttu löytyisi! Ei nääs tapetointiin kuole ja niitähän voi vaihtaa (näin ainakin minä ajattelen..).

Mutta taas pitkä viikonloppu tulossa, joten muistetaan nauttia…jopa säästä huolimatta!

Ihanaa Iloista Vappua!!

Me pakenemme taas maalle ja saapas nähdä, mitä tapahtuu!

Iloa & Valoa!

K

5 Comments

 1. 29.4.2017 / 10:51

  Noi teidän tapetit on ihan mielettömän ihania! Mä oon kyllä tapetti ihminen, vaikken siitä tapetoinnista niin tykkääkään. Kun rempattiin meidän taloa, niin mietittiin olkkarin tehosteseinän isokuvoista tapettia, että kyllästytäänkö siihen nopeasti. No voin kertoa, että se on melkeinpä ainoa seinä tällä hetkellä, jota ei tekisi mieli vaihtaa 🙂 Vierashuoneen maalatut seinät on vaihtaneet väriä jo kahdesti ja keittiön “tehosteseinä” kerran. Kyllä se vaan totta on, että hajuttomat ja mauttomat “perusvarmat” valinnat kyllästyttää nopeammin kuin ne räväkämmät 😀

 2. 29.4.2017 / 08:35

  Ihania! Kiva kun käytät tapetteja rohkeasti. Ei aina tarvii olla niin valkoista… 😀

 3. Mirella
  28.4.2017 / 23:59

  Juuri keskiviikkona katselin töissä täällä paikallisessa Värisilmässä sen uuden malliston tapetteja ja niin ihastuin siihen mustapohjaiseen Alicia kuosiin … taitaa ehkä päätyä meillä makkariin. =)

 4. 28.4.2017 / 09:01

  Kauniita tapetteja! 🙂 Mäkin tykkään tapeteista, mutta toistaiseksi meillä on vain yksi seinä tapetoitu. Ei vaan yhtään tykätä tapetoinnista. Ehkä aloitimme liian haastavalla tapetilla, kun Tapettitehtaan paperitapetit eivät taida olla helpoimmasta päästä. 😀

 5. 28.4.2017 / 08:24

  Minäkin rakastan tapetteja. Pelko kyllästymisestä on ihan turhaa, meilläkin on pisimmillään kahdeksan vuotta ollut yksi tapetti (eli laitettu melko pian muuton jälkeen) eikä kyllästymistä näy 🙂 Tällä hetkellä mietin lastenhuoneeseen tapettia. Haluaisin sinne viidakkotunnelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram