The First Day

Talo on aika hiljainen uuden vuoden päivänä. Lähinnä vain itsekseni touhuilen alakerrassa, kun taas pojat ovat valloittaneet yläkerran. Tänään on tarmoa hyvin nukutun yön jälkeen – siis nukuin oikein hyvin puoleen yöhön saakka, kun muut juhlivat. No, hyvä uni on kuin laittaisi rahaa pankkiin – minä jos kuka sen pienten lasten äitinä tiedän. Silloin pitää nukkua kun on siihen on mahdollisuus – vaikka kesken uuden vuoden juhlien:). Alkoholilla ei ollut mitään osuutta aikaiseen sammumiseeni, vaan nukuttaessani perheen juniorin, nukutin itseni myös..

DSC02580

Joulu meni ja on enää muisto vain. Nyt keskitytään tulevaisuuteen ja siihen, mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Meidän perheelle vuoden alku tulee olemaan hyvin kiireinen ja sen vuoksi yhteinen aika ja lomat täytyy suunnitella jo nyt. Jotenkin kamalaa, mutta toisaalta se luo toivoa myös ja on jotain mitä odottaa.

DSC02581 DSC02577 DSC02574 DSC02572 DSC02570DSC02578

Toivotaan myös, että kaikki antavat mahdollisuuden itselle parempaan vuoteen.  Jokainen on oman onnensa seppä ja omia mahdollisuuksia onneen pitää myös luoda – ne eivät aina lennä kotiovesta sisään.

Toivon kaikille teille oikein ihanaa ja positiivista uutta vuotta 2015!

 Our home is quite silent after New Year’s party – or what party? I totally missed those and instead had a good long sleep. So I have a lot of energy now. House is clean and tidy, so this is a good start for the coming year.
For our family, the first months of this year will be very ultimate busy, so in order to survive, we need to plan a time and vacations well in advance.

I will you/everyone the best of the year 2015!!

Love

Kati		
		
Share:

4 Comments

 1. Sanna/ Vanilija/ Sisustus COCO
  4.1.2015 / 07:48

  Ihanaa tätä vuotta!
  Vihdoin sain tallennettua blogisi uuden osoitteen lukulistalleni (blogger on tökkinyt..) Uni on kyllä pienten lasten kanssa välillä hakusessa ja silmät ristissä ei ole kiva olla töissä.
  Mukavaa sunnuntaita!

  • 4.1.2015 / 11:37

   Kiitos samoin! Kiva juttu! Minä lähinnä vaihdoin alustaa, kun jostain syystä tuo bloggeri tökki kokoajan – en tiedä mikä koneessa oleva ominaisuus häiritsee, mutta se alustana on tosi herkkä. Toinen syy oli “itsenäistyminen”:) On kiva tehdä omanlaista ja tämä wordpress (wordpress.org) on mahtava ja saa sen näköistä ulkoasua kun haluaa – tietysi tosin maksaa noi palvelinmaksut hieman.
   Meillä on perheessä pitkän loman vuoksi kaikkien unirytmi ihan “kukkuu”, joten on kova rytmittäminen taas arkeen loppiaisen jälkeen..
   Terkut!

 2. 2.1.2015 / 16:57

  Moi

  Hyvää uutta vuotta ja onnea uudelle alulle täällä blogissa

  • 3.1.2015 / 09:38

   Kiitos Terhi:)
   Ihanaa Uutta Vuotta myös teille! Toivottavasti kivoja juttuja toteutuu ja mukava kun löysit tänne!
   T,Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram