Turhuuksien Tapettipohdinta…

Heissulivei..

Aikaa on ja välillä jopa liikaa. Sen syystä päähän voi tulla ihan älyttömiä ajatuksia, jotka voi jopa toteutua. Kerkeän nääs eritavalla kiinnittämään huomiota täällä kotona juttuihin ja asioihin.
Olen saanut päivä päivältä enemmän hengitettyä ja osittain osa päivistä on hyvinkin energisiä, mutta toisina hetkinä voisin vain pikakelata päivän ohi! Mutta niin kai se menee tässä vaiheessa?

Nyt kuitenkin päivän aiheeseen ja asiaan, mikä ärsyttää!

Kaikki tietävät ja minua vähänkin tuntevat huomaavat, että rakastan tapetteja! Etenkin vintage-henkisiä, joissa on hyvät perusvärit. Mutta mutta..joku tökkiin ja pahasti.

Nyt minua on jotenkin suunnattomasti alkanut ärsyttämään tuo yläkerran tv-aulan tapetti. Tykkään siitä toisaalta paljon ja se on piristävä, mutta mieleni tekisi repiä se alas. Se on minulle liian paljon tai jotain.. en osaa selittää! Mutta kuitenkin se on myös ihana!!

Voi turhuuksien turhuus! En tiedä – muutama lista toisaalta puuttuu vielä paikoiltaan (heh, heh – oli myös tv-ohjelmassa pitkin lattiaa…), joten voisikohan se auttaa asiaa, että saisi ne paikoilleen…en tiedä. Olen löytänyt itseni etsimästä hyvän harmaan väristä maalia… en siis laittaisi tapettia tilalle. Kai näin Naistenpäivänä tyttö voi muuttaa mielensä?!

Tätä täytyy nyt pohtia ja luulen, että mies ei olisi kovin ihastuksissaan…mutta… Aah, mitä siis tehdä?!!
Lisäksi muutama muukin asia on alkanut ärsyttämään täällä kotona – eli siis muutoksia, mutta millaisia? Täytyy funtsia!

Ihanaa Naistenpäivää kuitenkin kaikille naisille <3

K

3 Comments

 1. 8.3.2017 / 12:40

  Aina ei välttämättä tarvitse repiä tapetteja pois maalin alta.
  Me ollaan kohta maalattu koko talon huoneet tapettien päälle. Tosin pohjatyöt täytyy tehdä kunnolla ja testata jostain näkymättömästä kohdasta, voiko tapettia maalata.
  Vedimme mattopuukolla nurkat auki, ettei ala kirraamaan ja kittasimme pahimmat saumakohdat ja nurkat. Ollaan rakennettu 14 vuotta sitten, joten meillä oli boordiakin melkein joka huoneessa. Niidenkään saumoja ei näy maalin alta.
  Mutta juttele tästä ensin sen matkatyöläisen kanssa, etten minä saa vielä syytä niskoille… 😀

 2. 8.3.2017 / 11:41

  Anna palaa vaan. Mä oon kohta maalannut 180 neliötä parkettia kokonaan valkoiseksi. Samalla tietty seinät ja listatkin, kun näyttivät vähän kulahtaneelta uuden lattian vieressä 😀 Ei ole tosi herättänyt mitää hurraa-huutoja täällä kotona 😀

  • 8.3.2017 / 11:48

   Kiitos Kaima!! Minäkin olisin näyttänyt maalisutia parketille, mutta siihen tuli diktaattorilta ehdoton EI!!! Mutta, onneksi se on työmatkalla..vielä pari päivää ja lähteehän se taas pian uudeltaan… HEH!
   Halit sinne!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram