Uutta Kohti

Niin sitä mennään ja elämä tuo sekä vie. Kaikkea kivaa ja vauhdikasta on tapahtunut syksyn mittaan ja tuolta Instasta (klik tuosta oikealta palkista) osa varmaan on jo huomannut asian.

Koti

Olemme jo pitkään etsineet kivaa “kakkoskoti” kohdetta ja nyt viimein se löytyi. Koskaan ei voi tietää, että miten käy – tuleeko kakkoskodista kenties ykköskoti.. Mutta siellä Instan puolella (nimi.callithomeblog) minulla on paikasta ennemmän kuvia ja #issula tägillä löytyy myös. Remonttia riittää ja varmasti siitä tulee omaa blogijuttua sitten aikanaan. Katsotaan jos jo jouluna 2017 Issulan leivin uunissa paistuu joululaatikot..

“Ykköskoti” toistaiseksi alkaa pukeutua hieman talvisempaan lookkiin  – en millään vielä anna periksi joululle… Mutta jo vähän taljaa ja kynttilöitä! Mustan kauniin tyynyn kotiutin Ikeasta ja minusta se sopii hyvin Lazysohvalle. Ihana oli hieman lunta maahan. Se ikäänkuin antoi luvan pienelle irtiotolle joulua kohti ja muutenkin nautin tällä hetkellä tästä,

Muutenkin elämässä on jonkinlainen suvantovaihe – vaikkakin kiire on järkyttävää, niin sisällä on rauha ja hyvä olla. Olen huomannut, että se on myös heijastunut kotiin ja kotona olemiseen.

Koti

KOti Koti

Jokatapauksessa siis jännittää ja inspiroi valtavasti alkaa remontoida vanhaa taloa. Pinterest laulaa ja moodboardeja tulee olemaan loputtomiin..

Nyt alan ajamaan pientä flunssan poikasta pois, lämmittelen takkaa, Valitettavasti minulta jää huomiset Inspiration bileet väliin, mutta ihanaa viikonloppua kaikille juhlioille ja muillekin.
P&L

K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram