Vähän Vielä Lomatunnelmia…


Turkki Alanya17 Turkki Alanya16 Turkki Alanya15 Turkki Alanya14 Turkki Alanya13 Turkki Alanya12 Turkki Alanya11

Turkki Alanya10 Turkki Alanya9 Turkki Alanya7 Turkki Alanya4 Turkki Alanya3 Turkki Alanya2 Turkki Alanya1Turkki Alanya18

Moikka,

Työt ja koulut alkavat huomenna meillä oikein tosissaan, joten on kiva palata vielä hetkeksi lomatunnelmiin. Lomamatka suunniteltiin helpoksi lasten kannalta ja myös asetettiin se raja, millä budjetilla mennään. Yllättävän hankalaa oli löytää viiden hengen perheelle enää kesäkuussa mitään…tottakai olisi löytynyt, jos budjetista olisi löysyttänyt naruja. Turkkiin päädyttiin ja lapsille oli nautintoa päästä uimaan, puljaamaan mereen, voida syödä pizzaa 2 vkoa putkeen ja nauttia siitä, kun äiti ei huuda siivoamaan huonetta:) Olihan se nautinto meillekkin, kun joku muu siivoaa ja laittaa ruokaa….

Lapsille oli ehdottoman kivaa päästä kokonaiseksi päiväksi merirosvolaivaan, vaikkakin mammalle se pinnallinen touhu oli hieman liikaa..mutta lapset nautti ja tämän yritin kaikesta “diivailustani” huolimatta pitää kirkkaana:) Olihan se ihanaa katsoa lasten riemua, kuten nähdä myös isot merikilpikonnat ja päästä uimaan ulapalle avomerelle kristallin kirkkaaseen Välimereen.

Tuo ihana 2 viikkoinen meni nopsaa ja kaikki huolet jäivät pois mielestä. Yhtään feikkilaukkua en ostanut. En oikeastaan ostanut mitään turhaa. Silti minulla oli taskut täydempänä kuin tullessa – täynnä iloa ja muistoja!

P&L

K

7 Comments

 1. 12.8.2015 / 21:38

  Voi mikä viiksiniekka 😉

 2. 10.8.2015 / 22:17

  Oi kun ihania kuvia!
  Ite matkustan eka kertaa pojan kans kahestaan Turkkiin, ja vähän jännittää.
  All in clusive otettu, ja taattu aurinko ja lämpö helliköön meitä syyskussa;)

  En tiennytkään että merikilpikonniakin voi nähdä?!

  • 10.8.2015 / 22:24

   Kyllä voi? Ne ovatkin sellaisia valtavia. Ehdin nähdä niitä kolme kappaletta ja harmittaa, kun niiden elinympäristö on niin täynnä kaikkea…heräsi pieni aktivisti. Mereen harmi kyllä turistit heittävät hirmuisesti roskaa. Nauttikaa reissusta❤
   T. Kati

 3. 10.8.2015 / 21:52

  Meri näytti joka päivä eri siniseltä, mutta joka päivä värit olivat turkoosista tumman siniseen. Niitä ajatellessa:)..
  T,K

 4. 10.8.2015 / 21:08

  Ihania lomakuvia. Tuo meri saa mut huokailemaan ihastuksesta. Miten se voikin olla noin kauniin värinen?

 5. 10.8.2015 / 15:16

  Oi se oli kyllä ihanaa ja kivaa – toisaalta meillä olisi ollut kivaa missä vaan:)
  Nauttikaa tulevasta retkestä ja huomasin, että kun en ladanut itselleni mitään ennakko-odotuksia (mitä pitää tehdä, miten pitää olla, mitä pitää syödä ja nähdä), niin kaikki meni hienosti omalla painollaan.
  Terkut ja Halit!!

 6. 10.8.2015 / 13:40

  Ihanalta kuulostaa! Mekin lähdemme samaiseen kohteeseen ja juuri varasin saman retket meille ;)! Viime vuonna olimme Turkissa ja nautimme aivan täysillä <3 Saimme juuri sitä mitä lähdimme hakemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram