Veranda…

_DSC1011 _DSC1010 _DSC1009 _DSC1006 _DSC1003 _DSC1002 _DSC1000 _DSC0994 _DSC0993 _DSC0992

Vaikka sade kopsuttelee ikkunaruutuja näin illasta, niin on kiva kuitenkin fiilistellä sitä muutamaan lämmintä päivää. Lintujen viserrys ja ilta-aurinko! Olemme yrittäneet tänä kesänä saada jotain aikaseksi pihalla ja paljon on tekemättä vielä….ehtiihän sitä.

Mitään uutta pihakalustetta tai sen semmoista ei ole hankittu ja ei hankitakkaan. Toi polyrottinki ei ole mun juttu ollenkaan ja pihalle rakennellaan ylijäämälaudoista etc. jossain väleissä jotain oloistuimia . Verannan ulkoruokintapöydäksi muutti lankkuruokapöytä tuoleineen ja olonurkkauksessa on varaston ylijäämä kamoista kyhätty “DIY-nurkkaus” pestyine kurkkupikkesipurkkeineen. Kaikki vanhat räsymatot ovat äitini kutomia ja jo “vuosikymmeniä” vanhoja:)

Nyt vain saisi se aurinko paistaa:)… toisaalta 7 päivää lomaan vielä, joten kyllä se sieltä vielä tulee:)

Some pictures from our veranda . All furnitures are recycled and carpets are woven by my mother. it’s been really rainy summer, but let’s hope that we will get some sunshine over here as well:)
P&L

K

Share:

4 Comments

  • 9.7.2015 / 15:33

   <3 Kiitos Johanna <3 Jospas mä viimein pääsisin mukaan syksyn juttuihin, että ehdittäs nenäkkäin törmätä.
   T,K

  • 9.7.2015 / 15:31

   Heips Jossu,

   Ja tänäkin vuonna mietin, että joko tuikkaan ne tuleen:) Mutta ajattelin, että menköön nyt vielä. Ihan ok ja hyvin ovat tossa.. ja varsinkin, kun ei ole juurikaan ehtinyt käyttämään edes. Ensivuonna ajattelin bygata hieman erilaisen jutun, mutta onha tässä pitkä talvi aikaa suunnitella:)!
   Terkut sinne!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram