Vihertää…

Sunnuntai-iltaa kaikille!

Aivan huikean ihana viikonloppu takana! Olin mukana Lahdessa Raksa-messuilla ja siellä Suvimarja Lifestyle-puodin osastolla. Oli todella mukavasti kiirusta! Päivä alkoi kamalalla räntäsateella, mutta päättyi ihanaan auringon paisteeseen ajellessa kotiin päin.

Kotona viritettiin takkaan tuli ja jalat ylös taivasta kohti. Huomasin juuri, että kukat ovat innostuneet kovasti kasvamaan tai sitten vaan “ryhdistyneet”. Vaihdoin viikko sitten kaikkiin mullat ja nyt koti näyttää viidakon esiasteelta – multien vaihto ja kevätaurinko ovat tehneet ihmeitä!

Nyt sitten uutta viikkoa kohti ja tulossa jälleen kivoja juttuja – uskokaa pois :)!!! Nimittäin joku vaihtaa väriä ja se en ole minä.. eikä kukaan lapsista:)! Tänään muuten ehdit vielä äänestämään Suomen Kauneinta Kotia ja meidän kotihan on nro 5!! Pääasia, että äänestät suosikkiasi!!!

Ihanaa Alkavaa Viikkoa,

K

3 Comments

 1. Malla
  20.3.2017 / 08:57

  Katsoinkin, että Issala oli saanut saman tapetin, kuin yläkerran aula..taitaa pensselit heilua nyt kotona! Täällä flunssan kourissa.

 2. 20.3.2017 / 08:18

  Jotenkin tuli tunne, että keittiön seinät.saa vihreää maalia pintaansa 😉

 3. 19.3.2017 / 22:19

  Minua niin harmittaa kun olen monille viherkasveillekin allerginen. Pitäisikin tutkia, mikä kasvi sopisi tänne meille. Olisi kiva saada vähän vihreyttä tuohon pianon päälle.
  Ihanaa alkavaa viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram