Viva La Vintage..

Olen ollut hieman pitemmällä blogitauolla tahtomattani – elämässä tulee ylläreitä ja viimeisin helmikuu ei ollut kaikkein mukavin. Mutta siispä nyt oli ensimmäinen hetki palata rauhassa blogin ääreen ja onhan tämä rakas harrastus, jopa terapiamuoto… joten en nyt ihan kokonaan ole lopettamassa näitä juttuja! Eteenpäin siis mennään ihanalla aiheella – nimittäin “kirppisvinkeillä”! Mikä olisikaan parempi aihe tällaiselle kirpputoriharakalle!

Keittiössäni on paljon vanhaa kierrätyskamaa: puntarit, kattilat, kupit, jne.. Suurin osa näistä ihanuuksista on päivittäin käytössä!

Meillä on ollut pienessä blogipiirissä tapana keksiä joka kuukaudelle jokin aihe, mitä pohdimme.

Tällä kerralla Kaisa No Home Without You blogista heitti meille haasteen kierrätys- ja kirppislöydöistä:
“Mitkä ovat parhaat ja rakkaimmat kierrätyslöytösi? Esittele 3-5 kotisi kirppishelmeä ja listaa mielestäsi paikkakuntasi parhaat 2nd hand -paikat!”

Parhaat löytöni olen aina tehnyt “vahingossa” ja uskon, että näin on monen muunkin tyypin kohdalla. Koskaan ei tiedä mitä löytää – vaikkapa jotain ihan muuta, kuin olisi pitänyt. Minun kohdallani kuitenkin kirppistely ja 2nd hand ostokset vaihtelevat kausittain – välillä suosin verkkokirppiksiä ja välillä saatan viettää paljon aikaa hipistelemällä kirpputoreilla. Muutamia selkeitä suosikkeja on tullut ja osittain naamani on tullut myös niinkin tutuksi siellä, että saan viestiä kiinnostavista jutuista…. onko tämä hyvä vai huono sitten.. ei ainakaan minun kukkarolle!

Tässäpä mun listani top 3 kirppistä ja vinkkiä!

Ihan eka ja ykkönen kirppisten joukossa on Suomen Kasarmin Aarteet Hämeenlinnassa. Paikasta löytyy vaikka mitä ja yleensä en pääse ulos ilman jotain – saatan olla hyvinkin kuuden “uuden” tuolin omistaja, kun käyn täällä…mies ei tosin ole aina samaa mieltä..

Kaunis Vintage-hylly löytyi sattumalta Suomen Kasarmin Aarteiden joukosta!

Ihanat Arabian Maisema kupit ja lautaset löytyi Valkealan Sisätorilta

Loistavana kakkosena tulee Valkealan Sisätori Kouvolasta! Paikka on täynnä ihan kaikkea ihanaa ja hyväkuntoista vintage-kamaa! Suosittelen ja tässäpä linkki sinne! Parhaat messinkiset kynttilänjalkaostokset olen tehnyt täällä!

Arabian rakkaat puhalluskupit löytyi tasseineen ja leipälautasineen Wanhan Tavaratalosta Ylivieskasta!!

Sitten yksi “kippokuppihamsterin” taivas löytyy pohjanmaalta Ylivieskasta ja se on Wanhan Tavaratalo!

Käväisin täällä jouluna ja meinasin kirjaimellisesti ostaa itseni konkurssiin! Etenkin Vintage-lasi ja Arabian vanhaa posliinia löydät täällä mielin määrin!!

Voisin listata näitä paikkoja paljon, mutta nämä ovat minulle sellaisia varmoja nakkeja – aina todellakin löytyy jotain kivaa. Usein kyllä teen myös löytöjä “toreista ja huudoista”, mutta onhan tavaraa kivempaa hypistellä fyysisesti ensin:)

 

Kaunis vanha ruokapöytämme löytyi kippikseltä edullisesti!

Jos olet kiinnostunut löytämään uusia kirppiksiä ja vaikkapa tekemään vapaapäivän retkiä, niin kannattaa seurata Kaisan blogia. Sieltä saat helmikuun jälkeen kattavan paketin meidän bloggareiden suosimista kirpputoreista ja 2nd Hand putiikeistista!

Ihanaa maaliskuun alkua kaikille <3

K

4 Comments

 1. 1.3.2018 / 19:42

  Astiahullulle todella koukuttavia kuvia.
  Upeita löytöjä.

  • 2.3.2018 / 10:58

   Niin! Taidan itsekin inspiroitua ja lähteä taas kierrokselle:O!

 2. 1.3.2018 / 10:09

  Kiitos vinkeistä!
  Olet tehnyt huippulöytöjä!

  • 2.3.2018 / 10:59

   Kiitos:) Kannattaa todella poiketa tsekkaamassa Kouvolan kirppikset – Esim Centtilä jäi tästä listasta pois kokonaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram